Uw vastgoed op waarde geschat

Wilt u uw bedrijfspand of woning laten taxeren? Faasse & Fermont is erkend NRVT-taxateur en gespecialiseerd in (complexe) vastgoed- en woningtaxaties.

Neem contact op

Taxatie zakelijk vastgoed Zuidwest-Nederland

De taxateurs van Faasse & Fermont geven een helder en betrouwbaar inzicht in de waarde van uw bedrijfsonroerendgoed. We taxeren bedrijfsgebouwen voor eigen gebruik, maar ook commercieel vastgoed zoals verhuurde bedrijfsobjecten. En of het nu gaat om een winkel, kantoor, opslagruimte of de realisatiewaarde van een nieuwbouwproject, bij ons zijn taxaties mogelijk van allerlei soorten bedrijfsonroerendgoed. Tot onze klanten behoren ondernemers en beleggers, banken, accountants, gemeenten, corporaties, zorgpartijen en non-profit-instellingen.

We stellen taxatierapporten op volgens het taxatiesysteem van het Taxatie Management Instituut (TMI) of Ortec, afhankelijk van de complexiteit van de taxatie. De rapportages worden vervaardigd volgens de meest recente Taxatierichtlijn Commercieel Vastgoed, RICS-standaarden, International Valuation Standards (IVS) en European Valuation Standards (EVS). Zo is de taxatie van uw bedrijfspand of kantoor altijd uitgevoerd op een hoog, professioneel niveau dat voldoet aan de richtlijnen van uw bank.

Taxatie woningen

U kunt uw woning laten taxeren om diverse redenen, zoals het verkrijgen van een hypotheek, een boedelverdeling of voor fiscale doeleinden. Wij helpen u graag met het opstellen van een officieel rapport waarin de waarde van uw woning wordt vastgelegd.

Onze taxateurs staan ingeschreven in het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT). Hiernaast worden onze rapporten, indien vereist voor een hypotheekaanvraag, extern gekeurd en gevalideerd door het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI). Het NWWI-keurmerk garandeert objectieve
en betrouwbare woningtaxaties. Zo weet u zeker dat u een betrouwbaar en door banken geaccepteerd rapport heeft.

 

Neem contact op

Contact

In een persoonlijk gesprek vertellen wij u graag over de mogelijkheden voor de taxatie van uw bedrijfspand of woning. Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier, ook als u nog vragen heeft.

    *

    *

    *

    *