Albert Joachimikade 33

4463AA GOES Huurprijs: € 90,- per vierkante meter p.j. (21% BTW)
1.281 m² · in units vanaf 1281 m² oppervlakte

Omschrijving

TE HUUR

Albert Joachimikade 33, Goes
Multifunctioneel object 1281 m²

Algemeen
Multifunctioneel object met ruim denkbare gebruiksmogelijkheden. Gezien de gemengde bestemming is hier veel mogelijk: denk aan maatschappelijk, dienstverlening maar ook bedrijfsmatige activiteiten binnen categorie 1 en 2 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten. De kantoorruimtes op de verdieping zijn afgelopen jaren grondig gerenoveerd. Daarnaast is er geïnvesteerd in duurzaamheidsmaatregelen.

Het object is gelegen op een strategische locatie ten opzichte van diverse omliggende wijken én de binnenstad van Goes. Het totaal bevat circa 1281 m² VVO aan beschikbare ruimtes, bestaande uit 2 lagen met kantoorruimtes en diverse multifunctionele ruimtes.

Ontwikkelingen in de omgeving
Het gebied waar het object is gelegen is volop in ontwikkeling. Aan "de overkant" van het water zijn er een aantal nieuwe gebouwen gerealiseerd. Hier zijn onder andere een nieuwe Albert Heijn, een nieuw hotel en appartementen gebouwd.

Bereikbaarheid
De locatie is uitstekend bereikbaar vanaf de rijksweg A58, waardoor iedere bestemming in de regio moeiteloos bereikbaar is. Tevens liggen Antwerpen, Breda en Rotterdam binnen handbereik en is de verbinding naar de Westerscheldetunnel eenvoudig te bereiken. De bereikbaarheid middels openbaar vervoer is tevens goed te noemen, Goes heeft een NS-station en er zijn diverse busverbindingen. Het pand heeft tevens een strategische centrale ligging ten opzichte van de Binnenstad en de wijken Goese Meer, Goese Diep, Goes-Noord en de Noordhoek.

Bestemming
Gemengd, hierbij zijn onder andere Maatschappelijke doeleinden, dagrecreatie, dienstverlening en bedrijfsmatige activiteiten binnen categorie 1 en 2 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten toegestaan.

Afmetingen
Totaal 1281 m² VVO.

Parkeren
Voor het parkeren zijn er 17 parkeerplaatsen op eigen terrein. In geval van verhuur van het gehele pand is dit inclusief. In geval van deelverhuur zullen er separaat parkeerplaatsen worden verhuurd.

Voorzieningen
Betonvloeren;
Metselwerk buitengevels;
Metselwerk binnengevels alsmede lichte scheidingswanden;
Brandblusvoorzieningen;
Aluminium kozijnen met dubbele beglazing;
Verwarming via CV met radiatoren;
Diverse sanitaire voorzieningen;
Datavoorzieningen;
Airco's;
80 zonnepanelen met omvormer;

Energielabel
Het pand heeft een energielabel B vastgesteld op 28 november 2019. Nadat het label is vastgesteld zijn er nog diverse investeringen geweest in het object zoals de zonnepanelen op het dak.

Huurprijs
De huurprijs voor het gehele pand bedraagt € 90,- per m2 excl. BTW per jaar.

Deelverhuur is eventueel bespreekbaar tegen nader te bepalen voorwaarden.

Huurbetaling
De huurpenningen dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per kwartaal.

Huurperiode
De huurovereenkomst wordt standaard aangegaan voor de periode van 5 jaar. Deze termijn wordt telkens verlengd met een termijn van 5 jaar, tenzij de huurder of verhuurder voorafgaand schriftelijk heeft opgezegd met inachtneming van een periode van 12 maanden. Afwijkende huurperiodes zijn in overleg mogelijk, dit moet in lijn zijn met overige overeengekomen voorwaarden.

Huurprijsaanpassing
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst een jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, worden aangepast op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks Alle Huishoudens (2006=100), dan wel de meest recente tijdbasis, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor Statistiek (CBS). De nieuwe huurprijs zal nimmer lager zijn dan de laatst geldende huurprijs.

Huurovereenkomst
Model ROZ-kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, aangevuld met enkele aanpassingen van verhuurderszijde.

Zekerheidsstelling
Een garantie ter grootte van een bruto betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief BTW.

Oplevering
In onderling overleg

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van "Albert Joachimikade 33 te Goes". De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Faasse & Fermont geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Lees de volledige omschrijving

Overdracht

Huurprijs Huurprijs: € 90,- per vierkante meter p.j. (21% BTW)
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg

Bouw

Type Kantoorruimte
Bouwjaar 1951
Binnen Goed
Buiten Goed
In aanbouw Nee

Kantoorruimte

Oppervlakte 1.281 m²
Ligging Aan vaarwater, overig
Aantal 17
Aantal niet overdekt 17
Aantal verdiepingen 2
Voorzieningen Pantry, systeemplafond, toilet, verwarming, airco
In units vanaf 1281

Locatie

Ligging Aan vaarwater, overig

Energie

Energielabel B

Niet gevonden wat u zocht?

Faasse & Fermont kan u adviseren en ondersteunen bij het vinden van een geschikt pand.

Meer informatie
Meer informatie 0113-250555
Deel dit bedrijfspand

Kaart

Meer informatie?

Neem vrijblijvend contact op via onderstaand formulier.

    *

    *

    *

    *