Een dagje meelopen met Niek

Bedrijven 18 sep 2024
Wie een dagje meeloopt met Niek Hoogedeure begrijpt zijn keuze voor Bedrijfsonroerendgoed. Niek is makelaar/taxateur BOG in opleiding en gaat al volop met de ervaren collega’s mee op pad. “Wat mij aanspreekt, is de variatie in de panden waarmee ik te maken heb. Mijn werk gaat onder andere over bedrijfsloodsen, kantoorpanden, winkels maar bijvoorbeeld ook over verhuurde woningen. Daar komt bij dat ik vooral contact heb met ondernemers, die vaak meerdere vraagstukken of opdrachten hebben. We investeren daarom in langdurige samenwerkingsverbanden en bouwen graag een persoonlijke relatie op.”

Nieks werkdag begint op kantoor in Goes. Na een kop koffie start hij met het beantwoorden van enkele mails. Ook belt hij een aantal klanten. Halverwege de ochtend gaat hij samen met zijn collega Dennis van der Burgt op pad om de taxatie van een bedrijfsloods in Goes op te nemen. “Het is fijn om samen te werken met Dennis. Hij heeft ontzettend veel kennis en ervaring, die hij graag met me deelt. Ervaring opdoen in de praktijk is voor mij sowieso ontzettend fijn. Ik ben namelijk net gestart met de opleiding tot Register-Taxateur Bedrijfsonroerendgoed.”

Van bezichtiging naar oplevering
Vanaf bedrijventerrein De Poel zijn Dennis en Niek snel weer terug op kantoor. Precies op tijd om samen te lunchen met de collega’s. Na de lunch gaat Niek samen met collega Joost naar Middelburg voor een bezichtiging. “Een ondernemer daar is geïnteresseerd in een representatieve kantoorruimte”. Vervolgens rijden Niek en Joost samen naar Burgh-Haamstede voor de oplevering van een verhuurd pand. Daar krijgt de nieuwe huurder de sleutel overhandigd.

Ontspannen avond
Terug op kantoor liggen er nog wat administratieve werkzaamheden op Niek te wachten. Rond vijf uur sluit hij zijn computer af en rijdt hij naar huis in Domburg om even snel wat te eten. ‘s Avonds heeft Niek voetbaltraining bij SVOD '22. “De competitie is gestart, dus zaterdag moeten we er als team weer staan.”
Gerelateerde berichten