Nieuwe Kerkstraat 25

4421JX KAPELLE Vraagprijs: € 245.000,- k.k.
95 m² oppervlakte
285 m² perceel
3 slaapkamers

Omschrijving

Deze degelijke twee-onder-één kapper uit 1925 staat aan een rustige straat op een mooi perceel van 285 m2. De woning is in basis goed onderhouden maar op bepaalde punten wat gedateerd. De ligging en de ruimte maken het zonder meer de moeite waard. Er zijn 3 slaapkamers, een keurige keuken en een fijne tuin. Zoek je een betaalbare woning en zie je niet op tegen wat kluswerk dan is dit een buitenkans.

De woning biedt met 95 m2 woonoppervlak meer ruimte dan de voorgevel doet vermoeden. Het is echt een huis wat je van binnen moet zien om een goede indruk te krijgen.
De begane grond vloer is in de jaren 90 vervangen door een betonvloer met isolatie en de zij- en achtergevel zijn in 2013 vanaf de buitenkant geïsoleerd. In 2022 zijn er 10 zonnepanelen geplaatst. Het dak en enkele ramen zijn niet geïsoleerd. Doordat de woning wordt verwarmd met gaskachels is het energielabel een F. Er kan dus een flinke verduurzamingsslag gemaakt worden. Hiertoe zijn verschillende subsidies verkrijgbaar en er zijn ook extra financieringsmogelijkheden waar onze hypotheekadviseurs u alles over kunnen vertellen.

Kapelle heeft een uitstekend voorzieningenniveau met een uitgebreid winkelbestand, diverse sportverenigingen, een sportcomplex met zwembad, basisscholen, kinderdagverblijven en prima openbaar vervoersmogelijkheden (trein en bus). Het bruisende stadshart van Goes ligt op fietsafstand en steden als Antwerpen en Rotterdam zijn door de gunstige ligging aan de A58 binnen een uur bereikbaar. Kortom, u heeft hier alles binnen handbereik.

Indeling
Begane grond:
Gang met meterkast en trapopgang. Sfeervolle woonkamer en suite met aan de voorzijde een gezellige zithoek en aan de achterkant een eetkamer met zicht op de tuin. De keuken is netjes en verrassend ruim en licht. Je beschikt hier over een gas kookplaat, afzuigkap, koelkast en oven. Achter de keuken is een halletje met tuindeur en toegang tot het toilet en de bijkeuken.

Verdieping:
De eerste verdieping bestaat uit een overloop, 3 slaapkamers en een eenvoudige badkamer.
De eerste slaapkamer aan de voorzijde is ca. 2.57 x 4.00 m. Daarnaast is een slaapkamer van ca. 3.00 x 3.00 m. en de slaapkamer aan de achterkant is ca. 4.37 x 3.00. De badkamer beschikt over een toilet (sanibroyeur), douche en wastafel.

2e verdieping:
Op de tweede verdieping is een bergvliering met vlizotrap.

Tuin
De achtertuin heeft een goede bezonning op het zuidwesten en veel privacy. Achter in de tuin staat een stenen schuurtje met zolder en aangebouwde berging. Via het pad langs het huis is de tuin bereikbaar vanaf de straat.

Zoek je een degelijke woning en ga je wat kluswerk niet uit de weg dan is dit echt een leuk huis dat je nog grotendeels naar eigen inzicht kunt moderniseren.

Oplevering: zomer 2025

Lees de volledige omschrijving

Overdracht

Vraagprijs Vraagprijs: € 245.000,- k.k.
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg

Bouw

Type Woonhuis
Type woning 2-onder-1-kapwoning
Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1925
Onderhoud binnen Redelijk, goed
Onderhoud buiten Redelijk, goed
Dak Zadeldak
Dak materialen Bitumineuze dakbedekking

Vrijblijvend gesprek met onze hypotheekadviseur?

Tuin

Tuin Achtertuin, voortuin
Tuin oppervlakte 285
Hoofd tuin Achtertuin
Hoofd tuin opp. 140 m²
Tuin ligging West

Woonhuis

Kamers 5
Slaapkamers 3
Woonopp. 95 m²
Inhoud 335 m³
Perceelopp. 285 m²
Woonkamer Woonkamer
Keuken Dichte keuken
Ligging Aan rustige weg, beschutte ligging, in woonwijk
Voorzieningen Zonnepanelen, overloop, bijkeuken, toilet

Locatie

Ligging Aan rustige weg, beschutte ligging, in woonwijk

Energie

Energielabel F
Isolatie Dubbel glas, muurisolatie, vloerisolatie
Verwarming C.v.-ketel, gaskachels
Type c. v. Intergas
Bouwjaar c. v. 2019

Garage

Garage Geen garage

Berging

Type berging Vrijstaand steen
Berging voorzieningen Voorzien van elektra

Benieuwd naar de waarde van uw woning?

Vraag nu een objectieve, deskundige waardebepaling aan.

Aanvragen
Meer informatie 0113-250555
Deel deze woning

Kaart

Heeft u interesse?

Neem dan via onderstaand formulier contact op om een bezichtiging in te plannen.

Om op een woning te bieden, is het belangrijk dat u weet wat u kunt lenen. Wij kunnen u daarin adviseren. Laat gratis de waarde van uw huidige woning bepalen, ontvang een vrijblijvend hypotheekadvies en/of vraag een second opinion voor uw hypotheekadvies aan. Vink de gewenste aanvullende diensten aan in het formulier.

    *

    *

    *

    *

    Aanvullende opties



    AVG *