Industrieweg 44-46

4538AJ TERNEUZEN Verkocht
12.300 m² oppervlakte

Omschrijving

Te koop
Op een goed bereikbare locatie aan de rand van het havengebied van Terneuzen gelegen grootschalige opslaghal met eigen terrein. Het terrein is volledig omheind middels hoogwaardig hekwerk. Er is een centrale poort als toegang voor het totale terrein. Er is 1 grote hal met een oppervlakte van circa 12.300 m2. Het bijbehorende aangeboden terrein is verhard met klinkerbestrating. Het totale terrein is 27.585 m2 groot.


Bereikbaarheid en ligging
Het pand is gelegen op het bedrijventerrein van Oostelijke Kanaaloever, welke een uiterst goede verbinding heeft met de N61, de Westerscheldetunnel en alle uitvalswegen richting Gent/Antwerpen/Zeebrugge en rest van Zeeland. Daarnaast zijn er voldoende kadefaciliteiten in de nabije omgeving en is goederenvervoer per trein in het gebied eveneens mogelijk.

Bestemming
Bestemmingsplan Oostelijke Kanaaloever, 1ste wijziging, d.d. 4 juni 2015, gemeente Terneuzen.

De voor 'Bedrijventerrein - Zeehaven' aangewezen gronden zijn bestemd voor:
-ter plaatse van de aanduiding 'bedrijf van categorie 2 tot en met categorie 3.1': bedrijfsactiviteiten voor zover die voorkomen in ten hoogste categorie 3.1 van de bij deze regels behorende Staat van Bedrijfsactiviteiten gezoneerd industrieterrein;
-bij deze bestemming behorende voorzieningen, zoals: andere bijbehorende voorzieningen waaronder begrepen nutsvoorzieningen; geluidwerende voorzieningen; groenvoorzieningen; havens; kaden met laad- en losfaciliteiten; ontsluitingswegen; parkeervoorzieningen; spoor- en railverbindingen.

Indeling
Hal: grote open ruimten met meerdere grote toegangsdeuren en verdeeld in
2 compartimenten. De hal heeft een vrije overspanning van circa 50 meter, over de totale breedte en kent een vloerbelasting van 5 kN/m2. De vloer is enigszins verzakt.

Voorzieningen
-Hoogwaardig hekwerk;
-Grote rolpoort;
-Nutsvoorzieningen;
-Terrein met klinkerbestrating;
-16 elektrisch bedienbare overheaddeuren, sommige extra hoog;
-Lichtstraten in dakplaten;
-Inbraakalarm;
-Terreinverlichting.

Koopsom
Op aanvraag. Op de transactie is overdrachtsbelasting en omzetbelasting van toepassing en voor rekening van koper.

Bankgarantie/waarborgsom
10% van de overeengekomen koopsom.

Oplevering
In onderling overleg.

Overige van belang zijnde informatie
In afwijking van artikel 7:17 lid 1 en 2 BW komt het geheel of ten dele ontbreken van één of meer eigenschappen van de onroerende zaak voor normaal en bijzonder gebruik en het eventueel anderszins niet-beantwoorden van de zaak aan de overeenkomst voor rekening en risico van koper;

Verkoper verleent met betrekking tot de onroerende zaak generlei vrijwaring voor zichtbare en aan hem onbekende verborgen gebreken en aan hem onbekende erfdienstbaarheden, kwalitatieve verplichtingen en lasten, met uitzondering van de lasten en beperkingen die voortvloeien uit feiten die vatbaar zijn voor inschrijving in de openbare registers, doch daarin ten tijde van het sluiten van deze overeenkomst niet waren ingeschreven, een en ander zoals bedoeld in artikel 7:15, lid 2, BW.

Algemeen
Voorgaande informatie omtrent de verkoop van "Industrieweg 44-46 te Terneuzen" is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Faasse & Fermont geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.Lees de volledige omschrijving

Overdracht

Status Verkocht
Aanvaarding in overleg

Bouw

Type Bedrijfsruimte
Bouwjaar 1990
Binnen Goed
Buiten Goed
In aanbouw Nee

Bedrijfsruimte

Oppervlakte 12.300 m²
Ligging Bedrijventerrein
Aantal 10
Aantal niet overdekt 10

Locatie

Ligging Bedrijventerrein

Niet gevonden wat u zocht?

Faasse & Fermont kan u adviseren en ondersteunen bij het vinden van een geschikt pand.

Meer informatie
Meer informatie 0113-250555
Deel dit bedrijfspand

Kaart

Meer informatie?

Neem vrijblijvend contact op via onderstaand formulier.

    *

    *

    *

    *