Lange Noordstraat 48

MIDDELBURG
Huurprijs: € 165,- t/m € 1.330,- p.m.

Omschrijving

Diverse full services kantoor (kamers) gelegen in het bruisende PTK Business Center gevestigd in het voormalige postkantoor in het hart van Middelburg. Ideaal voor start ups, ZZp'ers e.a..

De kantoorkamers zijn gevestigd in een prachtig karakteristiek gebouw, waar het bruist van activiteiten. Op de begane grond zijn er voor studenten een aantal faciliteiten gecreëerd zoals een restaurant, studielounge, conferentie-, en vergaderruimtes. Op de begane grond is ook de centrale receptie van het PTK gevestigd. Achter het gebouw zijn er diverse parkeerplaatsen. Op de eerste en tweede verdieping bevinden zich de kantoorkamers in diverse afmetingen. Ook zijn op de verdiepingen de nodige
voorzieningen zoals toiletten, centrale pantry, flexplek en vergaderruimtes gevestigd. Kortom een prettige werkplek, met alle faciliteiten en de mogelijkheid om met andere ondernemers in contact te treden.

Bereikbaarheid en ligging
Het pand is gelegen in het centrum van de oude binnenstad met veel eenrichtingsverkeer. Via de Lombardstraat bereikt u de achterzijde van het PTK pand waar een aantal (huur) parkeerplaatsen zijn t.b.v. de gebruikers. Verder zijn er openbare betaalde parkeerplaatsen in de omgeving. In de buurt is een bushalte, het treinstation bevindt zich op een loopafstand van circa 15 minuten. Op enkele minuten loopafstand van het PTK is het levendige stadscentrum van Middelburg.

-Eigen parkeerterrein;
-Bemande receptie;
-Vergaderruimtes, gratis maximaal 10 keer per jaar één dagdeel;
-Gezamenlijke pantry;
-Koffie/thee;
-Gezamenlijke toiletten;
-Glasvezel internet;
-Wifi;
-Catering;
-Schoonmaak;
-opslag.

Huurprijzen:
Variërend, afhankelijk van grootte, ligging en huurtermijn.

Servicekosten:
per m² per jaar, waarvoor de volgende diensten worden verzorgd:
-Bemanning receptie van 09.00 uur tot 17.00 uur;
-Schoonmaak gemeenschappelijke ruimten;
-Centrale verwarmingsinstallaties;
-Onderhoud meubilair/stoffering;
-Onderhoud terrein/ parkeerplaatsen;
-Afvalverwerking/ papier;
-Sanitaire gebruiksproducten;
-Glasvezelinternet/ wifi;
-Verzekeringen;
-Administratiekosten over de leveringen en diensten.

Voorbehoud
Deze aanbieding is onder voorbehoud van de goedkeuring van verhuurder.

Huurbetaling
De huurpenningen exclusief BTW dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand. Dit zelfde geldt voor de energie en servicekosten.

Huurperiode
Er kan gekozen worden voor een huurperiode van een (1), drie (3) of vijf (5) jaar.
De huurovereenkomst kan in overleg verlengd worden.

Huurprijsaanpassing
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, worden aangepast op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015 = 100), dan wel de meest recente tijdbasis, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De nieuwe huurprijs zal nimmer lager zijn dan de laatst geldende huurprijs.

Zekerheidstelling
Een garantie ter grootte van een bruto betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief B.T.W.

Omzetbelasting
Verhuurder wenst te opteren voor B.T.W.-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheden om te opteren voor BTW-belaste verhuur.

Huurovereenkomst
Model ROZ-kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, aangevuld met enkele aanpassingen van verhuurders zijde.

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van "PTK Business Center te Middelburg". De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Faasse & Fermont geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 165,- t/m € 1.330,- p.m.
Servicekosten
€ 30,- p.m.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Type
Kantoorruimte
Soort bouw
bestaande bouw
Bouwjaar
voor 1906

Locatie

Ligging
winkelgebied stadscentrum
Snelweg afrit
1500 m - 2000 m
NS station
1000 m - 1500 m
Bus knooppunt
500 m - 1000 m
Bushalte
< 500 m

Kantoorruimte

Oppervlakte
226 m²
Perceelopp.
261 m²
Verdiepingen
2
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, Kabelgoten, Kamerindeling, Pantry, Toilet, Verwarming, Mechanische ventilatie
In units vanaf
35
Turn key
nee

Parkeren

Niet overdekt
16
Prijs niet overdekt
€ 50,-

Foto's

Lange Noordstraat 48Lange Noordstraat 48Lange Noordstraat 48Lange Noordstraat 48Lange Noordstraat 48Lange Noordstraat 48Lange Noordstraat 48Lange Noordstraat 48Lange Noordstraat 48Lange Noordstraat 48Lange Noordstraat 48Lange Noordstraat 48Lange Noordstraat 48Lange Noordstraat 48Lange Noordstraat 48Lange Noordstraat 48Lange Noordstraat 48

Kaart

Interesse?