Stationsplein 12*

SAS VAN GENT
beschikbaar

Stationsplein 12*

4551BS SAS VAN GENT Vraagprijs: € 26.950,- v.o.n. (21% BTW)
661 m² oppervlakte

Omschrijving

TE KOOP | Goed beveiligde moderne garageboxen | Sas van Gent, gemeente Terneuzen

In het kort:
*25 ruime garageboxen van ca. 21 m² en 31,5 m²
*Voor eigen gebruik of als belegging (voor de verhuur)
*Gunstige financieringsvoorwaarden mogelijk via F&F Hypotheken
*Omheind terrein met een toegangspoort aan de kant van het Stationsplein
*Beheer en onderhoud door VvE BoxenPark Sasse Poort
*Mooie ligging aan de rand van het dorpscentrum van Sas van Gent
*Nabij steden als Antwerpen, Gent, Terneuzen, Brugge en Knokke
*Koopsom garagebox vanaf € 26.950,- excl. BTW
*Geen overdrachtsbelasting verschuldigd

Algemeen
Bent u op zoek naar een ruime garagebox voor eigen gebruik of als belegging? In Sas van Gent, wat deel uitmaakt van de gemeente Terneuzen, wordt aan het Stationsplein BoxenPark Sasse Poort gerealiseerd. Er worden 25 boxen, variërend in grootte van ca. 21 tot 31,5 m², gebouwd op een omheind terrein, waar ook gemeenschappelijke parkeergelegenheid en een sanitaire voorziening worden gerealiseerd.

BoxenPark Sasse Poort is een deelontwikkeling van bedrijventerrein Sasse Poort, wat volop in ontwikkeling is. Zo zijn er recent twee grote supermarkten (Albert Heijn en Lidl) geopend en is het grootste perceel in gebruik bij Palletcentrale Sas Van Gent. De Suikerdijk, de hoofdontsluiting vanaf de Westkade, is nieuw aangelegd. Het boxenpark is met de auto en bestelbus goed bereikbaar via het centrum van Sas van Gent.

Sas van Gent heeft een grote aantrekkingskracht op toeristen, die veelal komen vanwege de vele jachthavens. Het dorp is gelegen in de gemeente Terneuzen en ligt strategisch aan de Belgische grens, op slechts 15 km van Terneuzen en 30 km van Gent (245.000 inwoners). Met de auto is het maar 10 minuten rijden naar de Westerscheldetunnel waarmee Vlissingen, Middelburg en Goes binnen een half uur bereikbaar zijn. Bovendien ligt het dorp op 10 autominuten van Terneuzen en op 5 autominuten van de snelweg naar Knokke/Antwerpen.

Zeeuws-Vlaanderen heeft zich in de afgelopen jaren ontpopt tot een populaire plek om te wonen, werken en op vakantie te gaan. De ligging aan het kanaal van Terneuzen naar Gent is een veel gebruikte vaarverbinding voor beroeps- en pleziervaart. BoxenPark Sasse Poort wordt gebouwd aan de rand van het bedrijventerrein, naast een woonwijk en op 500 meter lopen van het centrum.

Details en kenmerken
BoxenPark Sasse Poort bestaat ui 25 garageboxen, variërend van ca. 21 tot 31,5 m², waarvan 12 boxen met een binnenmaat van 6.00 x 3.50 meter en 13 boxen met een binnenmaat van 9.00 x 3.50 meter. Beide types zijn voorzien van elektra en een sectionaaldeur en een hoogte van 2,98 meter.

Het terrein wordt omheind en is toegankelijk via een schuifpoort aan de kant van het Stationsplein. Op het terrein wordt gemeenschappelijk parkeren gerealiseerd en uiteraard zijn voorzieningen als buitenverlichting en een sanitaire voorziening aanwezig.

Niet alleen voor eigen gebruik, maar ook als belegging is een garagebox op BoxenPark Sasse Poort een uitstekende keuze. Dit geldt niet alleen voor ondernemers, maar ook voor particulieren die op zoek zijn naar ruimte voor een auto, boot, motor, camper en andere eigendommen.

Er komt verder een actieve en verplichte Vereniging van Eigenaren, die o.a. zorgt voor een goede opstal/brandverzekering, een meerjarig onderhoudsplan en het aansturen van de beheerder. Door middel van een VvE is er zekerheid dat het park goed onderhouden wordt en de waarde van de garageboxen stabiel blijft.

Betrokken partijen
*Ontwikkelaar Hillborgh
*Projectnotaris Van Goethem
*Verkopend makelaar Faasse & Fermont
*VvE beheerder Witte Boussen
*Gemeente Terneuzen

Dataroom
Voor dit project hebben we een dataroom ingericht waarin u alle stukken kunt bekijken. Voor toegang kunt u contact opnemen via bedrijven@faasse-fermont.nl.

Zoekt u een mooie, strategisch gelegen garagebox met een ruime maatvoering in Sas van Gent? De ligging op loopafstand van het centrum en vlak naast een woonwijk, waar ook mensen wonen die opslagruimte nodig hebben, is fantastisch. BoxenPark Sas van Gent, gebouwd aan de rand van de woonkern en bedrijventerrein Sasse Poort, is een kans die u niet mag missen. Neem voor meer informatie en/of toegang tot de dataroom contact met ons op.

Lees de volledige omschrijving

Overdracht

Vraagprijs Vraagprijs: € 26.950,- v.o.n. (21% BTW)
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg

Bouw

Type Garagebox
Bouwjaar 2011-
In aanbouw Ja

Garagebox

Oppervlakte 661 m²
Ligging Bedrijventerrein

Locatie

Ligging Bedrijventerrein

Niet gevonden wat u zocht?

Faasse & Fermont kan u adviseren en ondersteunen bij het vinden van een geschikt pand.

Meer informatie
Meer informatie 0113-250555
Deel dit bedrijfspand

Kaart

Meer informatie?

Neem vrijblijvend contact op via onderstaand formulier.

    *

    *

    *

    *