Stationsweg 1

HULST
Vraagprijs: € 239.000,- k.k., Huurprijs: € 1.850,- p.m. (21% BTW)

Omschrijving

Namens de pandeigenaar bieden wij aan, op een prachtige locatie gelegen pand ten behoeve van een eventuele herontwikkeling. Het object was voorheen in gebruik als een horecaruimte verdeeld over 2 bouwlagen en is daartoe nog steeds zeer geschikt. Binnen de bestemming zijn echter brede gebruiksmogelijkheden, waardoor herontwikkeling eventueel tot de mogelijkheden behoort. Het pand ligt aan de rand van het centrum bij de fraaie Gentse poort en direct aan "de Vest" die rondom de bolwerken van dit fraaie vestingstadje loopt. De directe omgeving is ingevuld met horeca, winkels en woningen. Aan de zijkant loopt een toegangsweg naar de achterzijde. Deze toegangsweg behoort niet tot het object. Op de begane grond is een entree, een grote open ruimte met een ruime bar, een bergruimte, toiletvoorzieningen en kelder onder de trap. Aan de achterzijde is klein terras met uitzicht op de wallen en "de Vest". Op de verdieping is de (spoel)keuken, die nog in tact is, voorraadruimte en personeelsruimte en toegang tot het platte dak aan de achterzijde. Er is een goederenlift voor bediening vanuit de keuken naar het restaurant op de begane grond.
Het pand dient qua kleurstelling en afwerking te worden gemoderniseerd. De basis van het pand is goed. Het pand biedt totaal circa 143 m2 BVO op de begane grond en circa 84 m2 op de eerste verdieping. Het totale perceel is circa 215 m2 groot.

Ligging en situatie
Direct aan de rand van het stadscentrum aan de fraaie Veste en wallen. Er zijn ruime parkeervoorzieningen (onbetaald) in de directe omgeving. De directe belendingen zijn woningen, winkels en horecaruimte.

Bestemming
De voor 'Centrum' aangewezen gronden zijn bestemd voor:
a.cultuur en ontspanning;
b.detailhandel;
c.dienstverlening;
d.horeca van categorie 1 is toegestaan;
e.kantoor;
f.maatschappelijke voorzieningen;
g.sport;
h.het wonen in woningen, uitsluitend in bestaande woningen
i.bij deze doeleinden behorende voorzieningen, zoals erven, tuinen, toegangs- en achterpaden, parkeervoorzieningen

Indeling
In de bijlagen zijn de plattegronden en gevel tekeningen opgenomen, die de indeling van het pand grotendeels weergeven.

Installaties/voorzieningen
-Elektra met krachtstroom;
-CV-installatie;
-Systeemplafond;
-Inbouwarmaturen;
-Toiletten;
-Grotendeels dubbel glas;
-Goederenlift;
-Horecakeuken met spoelgedeelte

Onderhoud
Het pand is redelijk onderhouden.

,As is, where is'
Het object wordt 'As is, where is' verkocht. Koper aanvaardt alle risico's van dien.

Vraagprijs
€ 239.000,-- kosten koper.

Huurprijs
€ 1.850,- per maand

Omzetbelasting
Er is geen omzetbelasting verschuldigd over de verkoop en koop van dit pand wel overdrachtsbelasting 6%. Bij verhuur is wel 21% omzetbelasting van toepassing.

Bankgarantie
Een zekerheidsstelling van 10% van de overeengekomen koopsom bij het ondertekenen van de koopovereenkomst. Bij verhuur geldt een borgsom van 3 maanden huurverplichting.

Oplevering
In onderling overleg.

Huurperiode
5 jaar en telkens met 5 jaar verlengen.

Overige van belang zijnde informatie
-In afwijking van artikel 7:17 lid 1 en 2 BW komt het geheel of ten dele ontbreken van één of meer eigenschappen van de onroerende zaak voor normaal en bijzonder gebruik en het eventueel anderszins niet-beantwoorden van de zaak aan de overeenkomst voor rekening en risico van koper;
-Verkoper verleent met betrekking tot de onroerende zaak generlei vrijwaring voor zichtbare en aan hem onbekende verborgen gebreken en aan hem onbekende erfdienstbaarheden, kwalitatieve verplichtingen en lasten, met uitzondering van de lasten en beperkingen die voortvloeien uit feiten die vatbaar zijn voor inschrijving in de openbare registers, doch daarin ten tijde van het sluiten van deze overeenkomst niet waren ingeschreven, een en ander zoals bedoeld in artikel 7:15, lid 2, BW.

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verkoop van "Stationsweg 1, Hulst". De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Faasse & Fermont geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 239.000,- k.k.
Huurprijs
€ 1.850,- p.m. (21% BTW)
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Type
Bedrijfsruimte
Nevenbestemming
horeca
Soort bouw
bestaande bouw
Bouwjaar
1971-1980
Onderhoud binnen
redelijk
Onderhoud buiten
redelijk

Bedrijfshal

Oppervlakte
227 m²
Perceelopp.
215 m²

Foto's

Stationsweg 1Stationsweg 1Stationsweg 1Stationsweg 1Stationsweg 1Stationsweg 1Stationsweg 1Stationsweg 1Stationsweg 1

Kaart

Interesse?