Suikerdijk 0ong

4551BT SAS VAN GENT Vraagprijs: op aanvraag
26.770 m² · in units vanaf 2500 m² oppervlakte

Omschrijving

Algemeen
In Sas van Gent, wat deel uitmaakt van de gemeente Terneuzen, is multifunctioneel bedrijventerrein de Sasse Poort volop in ontwikkeling. Aan de zuidkant van de dorpskern worden drie bouwrijpe kavels van resp. 8.000 m², 10.500 m² en 8.270 m² te koop aangeboden. Het is mogelijk om een perceel als geheel te kopen, maar een splitsing van de percelen is ook mogelijk. Hierdoor kunt u op deze fantastische locatie al een perceel vanaf 2.500 m² kopen.

Er zijn al een aantal percelen verkocht. Op het grootste perceel is de Palletcentrale Sas Van Gent gebouwd. Aan de oostkant van de Sasse Poort gelegen aan de Westkade wordt vanaf de zomer dit jaar gestart met de bouw van twee grote supermarkten; een Albert Heijn en een Lidl. Gelijktijdig wordt de Suikerdijk, de hoofdontsluiting vanaf de Westkade, nieuw aangelegd voor een optimale bereikbaarheid.

Het perceel van 8.000 m² met bestemming detailhandel grenst direct aan de percelen waarop de supermarkten worden gebouwd en delen een ruime parkeervoorziening. De overige percelen van 10.500 m² aan de Suikerdijk en 8.270 m² aan de Poelstraat hebben een gemengde bestemming van bedrijven en woon/werk en zijn gelegen aan zuidkant van de woonkern Sas van Gent.

Mogelijkheden
De aangeboden percelen vallen onder vigerend bestemmingsplan "Sas van Gent". Toegestaan zijn bedrijfsactiviteiten die voorkomen in de milieu categorie 1 tot en met 3.1 van de Staat der Bedrijfsactiviteiten. Voor de grootte en hoogte van de bebouwing gelden bepaalde uitgangspunten met diverse vrijstellingsmogelijkheden. In overleg met de gemeente Terneuzen kan een definitieve toetsing van de beoogde plannen plaatsvinden. Voor de percelen verderop de Suikerdijk en aan de Poelstraat geldt een dubbelbestemming voor bedrijfsactiviteiten en de mogelijkheid van woon/werk combinaties (bijvoorbeeld een woonhuis met bedrijfshal).

Perceel I
Pal naast de percelen waarop de Albert Heijn en Lidl worden gebouwd, ligt perceel I. Dit prachtige perceel met een oppervlakte van circa 8.000 m² heeft een detailhandelsbestemming en wordt bij voorkeur als geheel verkocht. De ligging aan de Suikerdijk en de centrale toegang tot de kavels waarop de supermarkten worden gebouwd zorgen voor een uitstekende zichtbaarheid en bereikbaarheid. Het perceel grenst aan de achterzijde aan een groenstrook en ligt op loopafstand van het centrum van Sas van Gent en de jachthaven.

Kernpunten:
-Perceel van ca. 8.000 m² uitgeefbare grond
-Detailhandelsbestemming
-Het perceel wordt bouwrijp opgeleverd, zowel in fiscale als juridische zin
-Aansluiting op glasvezelnetwerk mogelijk
-Goede zichtlocatie t.o.v. de Albert Heijn en Lidl
-Ruim parkeren voorzien

Perceel II
Perceel II heeft een oppervlakte van circa 10.500 m² en kan als geheel, maar ook in delen worden verkocht. De minimale afname van een deelperceel is 3.500 m². De ligging aan de Suikerdijk zorgt voor vele passanten op dagbasis, met name van mensen die van en naar de supermarkten gaan. Het perceel grenst aan de achterzijde aan de Plataanstraat/Eikenstraat. Het bestemmingsplan biedt de mogelijkheid voor het vestigen van een bedrijf, eventueel in combinatie met wonen.
De meest voor de hand liggende bedrijven zijn aannemersbedrijven met werkplaats, installatiebedrijven, opslaggebouwen/bedrijven, post- en koeriersbedrijven, verhuurbedrijven van roerende goederen, sociale werkvoorziening, wasserijen en groothandel (bijvoorbeeld in voedings- en consumentenartikelen, bouwmaterialen, vakbenodigdheden etc.). Gezien de ligging op korte afstand van de dorpskern kunt u ook denken aan een wasstraat, wasboxen of een storage-faciliteit.

Kernpunten:
-Perceel van ca. 10.500 m² uitgeefbare grond
-Deelverkoop vanaf 3.500 m² mogelijk
-Bestemming bedrijven, eventueel in combinatie met wonen
-Het perceel wordt bouwrijp opgeleverd, zowel in fiscale als juridische zin
-Aansluiting op glasvezelnetwerk mogelijk
-Goede zichtlocatie langs de Suikerdijk

Perceel III
Perceel 3 heeft een oppervlakte van circa 8.270 m² en kan als geheel worden verkocht, maar ook in delen worden gesplitst. De minimale afname van een deelperceel is 2.500 m². Het perceel ligt aan de Poelstraat, vlakbij het Stationsplein, in het verlengde van de Suikerdijk. De ligging zorgt voor vele passanten op dagbasis. Het perceel grenst aan de achterzijde aan het spoortracé Terneuzen-Zelzate. Het bestemmingsplan biedt de mogelijkheid voor het vestigen van een bedrijf, eventueel in combinatie met wonen.
De meest voor de hand liggende bedrijven zijn aannemersbedrijven met werkplaats, installatiebedrijven, opslaggebouwen/bedrijven, post- en koeriersbedrijven, verhuurbedrijven van roerende goederen, sociale werkvoorziening, wasserijen en groothandel (bijvoorbeeld in voedings- en consumentenartikelen, bouwmaterialen, vakbenodigdheden etc.). Gezien de ligging op korte afstand van de dorpskern kunt u ook denken aan een wasstraat, wasboxen of een storage-faciliteit.

Kernpunten:
-Perceel van ca. 8.270 m² uitgeefbare grond
-Deelverkoop vanaf 2.500 m² mogelijk
-Bestemming bedrijven, eventueel in combinatie met wonen
-Het perceel wordt bouwrijp opgeleverd, zowel in fiscale als juridische zin
-Aansluiting op glasvezelnetwerk mogelijk
-Percelen zijn per auto- en vrachtverkeer bereikbaar via de Stationsstraat/Poelstraat
-Goede zichtlocatie langs de Poelstraat en het kruispunt met de Stationsstraat/Stationsplein

Locatie, ligging en de USP's
De Sasse Poort ligt aan de zuidkant van de dorpskern van Sas Van Gent. De Albert Heijn en Lidl supermarkt worden gebouwd aan de Westkade met een gezamenlijke entree met een centrale parkeergelegenheid, waaraan ook perceel I grenst. De Suikerdijk wordt nieuw aangelegd vanaf de Westkade tot aan Poelstraat.
Sas van Gent heeft een grote aantrekkingskracht op toeristen, die veelal komen vanwege de vele jachthavens. Het dorp is gelegen in de gemeente Terneuzen en ligt strategisch aan de Belgische grens op slechts 15 km van Terneuzen en 30 km van Gent (245.000 inwoners). Met de auto is het maar 10 minuten rijden naar de Westerscheldetunnel waarmee Vlissingen, Middelburg en Goes binnen een half uur bereikbaar zijn. Bovendien ligt het dorp op 10 autominuten van Terneuzen en op 5 autominuten van de snelweg naar Knokke/Antwerpen.
Zeeuws-Vlaanderen heeft zich in de afgelopen jaren ontpopt tot een populaire plek om te wonen, werken en op vakantie te gaan. De ligging aan het kanaal van Terneuzen naar Gent is een veel gebruikte vaarverbinding voor beroeps- en pleziervaart.

Prijzen;

Perceel I
Westkade/ Suikerdijk
ca. 8.000 m²
Bij voorkeur als geheel
Detailhandel
€ 250,- per m² kosten koper / excl. BTW

Perceel II
Suikerdijk
ca. 10.500 m²
Vanaf 3.500 m²
Bedrijven (+wonen)
€ 125,- per m² kosten koper / excl. BTW

Perceel III
Suikerdijk/Poelstraat
ca. 8.270 m²
Vanaf 2.500 m²
Bedrijven (+wonen)
€ 85,- per m² kosten koper / excl. BTW

De voordelen van Sasse Poort:
- Groot verzorgingsgebied in Nederland en België
- Grote aantrekkingskracht op toeristen
- Strategische ligging ten opzichte van Antwerpen, Gent, Terneuzen, Brugge en Knokke
- Uitstekende locatie aan de rand van de dorpskern
- Gunstig vestigingsklimaat voor ondernemers

Kadastrale gegevens
Het gehele terrein bestaat uit meerdere kadastrale percelen, te weten
Gemeente Sas van Gent, sectie C nummer 6193, groot 8.000 m² (ged.),
sectie C, nummers 6154 en 6156 groot 10.500 m², ( ged.)
sectie C, nummer 6044 groot 8.270 m².

Aanvaarding
Aanvaarding in overleg, op korte termijn mogelijk.

Disclaimer
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verkoop van bedrijfskavels op het bedrijventerrein "Sasse Poort te Sas van Gent". De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Faasse & Fermont geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Lees de volledige omschrijving

Overdracht

Vraagprijs Vraagprijs: op aanvraag
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg

Bouw

Type Bouwgrond

Bouwgrond

Oppervlakte 26.770 m²

Niet gevonden wat u zocht?

Faasse & Fermont kan u adviseren en ondersteunen bij het vinden van een geschikt pand.

Meer informatie
Meer informatie 0113-250555
Deel dit bedrijfspand

Kaart

Meer informatie?

Neem vrijblijvend contact op via onderstaand formulier.

    *

    *

    *

    *