van Dusseldorpstraat 1-11

GOES
Huurprijs: € 110,- t/m € 120,- per vierkante meter p.j.

Omschrijving

Per 1 september 2018 zijn wij op zoek naar nieuwe enthousiaste ondernemers voor "De Pijlers".

Gelegen op een strategische locatie in het centrum van de stad Goes bieden wij deze moderne kantoor- en/of praktijkruimte aan. Deze ruimtes zijn gelegen op de begane grondvloer, eerste en tweede verdieping. "De Pijlers" is oorspronkelijk gebouwd in 1993 en uitgebreid in 2003. De logistieke opzet van het object is praktisch en vrij indeelbaar. De verdiepingsvloeren hebben namelijk een centrale gang met kamers aan beide zijden. De kamers zijn opgedeeld middels verplaatsbare systeemwanden. Door de huidige eigenaar, zijn voor de huurders specifieke voor hen belangrijke zaken in het gebouw aangebracht. Te denken valt aan 2 personenliften welke ook geschikt zijn voor rolstoelgebruikers en scootmobielen, praktijkruimtes, welke alle uitgerust zijn met sanitaire voorzieningen, spreek-, behandel- en onderzoekkamers en röntgenkamers met geluidsdichte deuren en wanden ("Van Brakel" wanden), sterilisatiekamer, veel sanitair voorzieningen en aandacht voor voldoende
luchtbehandeling, verlichting, verkeersruimte brandwerende voorzieningen en extra grote liften.

Het perceel Van Dusseldorpstraat 1-11 te Goes is op grond van het bestemmingsplan "Goes-Oost" bestemd voor "Maatschappelijke doeleinden". Ter plaatse zijn maatschappelijke activiteiten zonder meer toegestaan, alsmede ondergeschikte detailhandel en/of horeca ten dienste van de bestemming. Onder maatschappelijke activiteiten verstaat het bestemmingsplan: educatieve, sociaal-medische, sociaal-culturele, levensbeschouwelijke, sport- en recreatieve activiteiten en activiteiten ten behoeve van openbare dienstverlening. Meer informatie is te verkrijgen bij de gemeente Goes.

De totale vierkante meters in het gebouw, gebaseerd op meting volgens de NEN2580 = 2.457 m2 VVO (verhuurbaar vloeroppervlak).

Oppervlakte per verdieping + beschikbaarheid (peildatum 1-11-2017):
- Begane grond: 1.368 m2 VVO, grotendeels beschikbaar;
- Eerste verdieping: 647 m2 VVO, deels beschikbaar;
- Tweede verdieping: 442 m2 VVO, geheel beschikbaar.

Digitale plattegronden zijn op aanvraag beschikbaar bij de makelaar.

Voorzieningen / diverse:
- Hoogwaardige luchtbehandeling met topkoeling;
- Hoogwaardige CV-installatie met afstandsbediening controle;
- Brandbeveiliging;
- Liften (2x);
- 2 schuifpoorten met afstandsmetingen.
- Het object beschikt over een Energielabel B
- De plattegronden van de verdiepingsvloeren zijn zowel digitaal als ook in dwg-format voor AutoCad bij de
desbetreffende makelaar beschikbaar zijn;
- Het opleveringsniveau: het afbouwpakket wordt achtergelaten.

Locatie & bereikbaarheid
"De Pijlers", staande en gelegen aan de driehoek, Voorstad- Patijnweg-van Dusseldorpstraat, bevindt zich op 5 minuten loopafstand van het station en is voorzien van een eigen parkeerterrein (doormiddel van schuifpoorten beveiligd) met 49 autoparkeerplaatsen. Het geheel is voor het autoverkeer ontsloten door een directe aansluiting op de N289. Nabij "De Pijlers" kan op een loopafstand van ca. 50 meter gratis worden geparkeerd op het openbare parkeerterrein gelegen aan de N289 en het spoor. Naast de hoofdingang zijn gratis mindervaliden parkeervoorzieningen, op de aldaar gelegen overige 20 parkeerplaatsen kan maximaal 2 uur geparkeerd worden tegen een laag _ symbolisch tarief. Na de eerste 2 uur gaat het volle stadstarief geleden om langparkeerders te weren en voldoende parkeerplaatsen voor het medisch centrum beschikbaar te houden.

Een plaats met circa 37.000 inwoners waarvan ongeveer 70% van de bevolking daadwerkelijk in de plaats Goes woont. Goes kent een 7-tal kleine dorpen welke ook vallen onder de gemeente Goes. Kloetinge, 's Heer Arendskerke, Kattendijke, Wolphaartsdijk, Wilhelminadorp en 's Heer Hendrikskinderen.

Goes, de enige stad in Zuid- en Noord-Beveland, vervult een centrumfunctie voor de hele regio met circa 100.000 inwoners. De stad biedt daardoor uiteenlopende voorzieningen op de gebieden onderwijs, sport, cultuur en gezondheidszorg (ADRZ Ziekenhuizen).

Goes ligt ideaal ten opzichte van de uitvalswegen naar Rotterdam, Breda, Tilburg, Gent, Brugge en Antwerpen (A256 en A58). Al deze steden zijn in circa 60 autominuten bereikbaar.
Een bushalte bevindt zich aan de Patijnweg op 2 minuten loopafstand.

Huurcondities:
Oplevering
In onderling overleg. Vanaf 1 september 2018.

Huurperiode
In onderling overleg. Er wordt standaard uitgegaan van een 5-, 10- of 15-jarig contract met telkenmale een 5- of 10-jarige verlenging.

Betalingen
Huurbetaling, eventuele servicekosten en B.T.W. per maand vooruit door middel van een automatische incasso.

Zekerheidsstelling
Bankgarantie, volgens model NVM, ter grootte van een bruto betalingsverplichting van drie maanden. Waarborgsommen alleen in overleg met verhuurder.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst op basis van het standaard model van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ):
- volgens Model ROZ Kantoorruimte 2015, of;
- volgens Model ROZ Winkelruimte 2012.

Huuraanpassing
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na de ingangsdatum van de huurovereenkomst, worden aangepast op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015=100), dan wel de meest recente tijdbasis, gepubliceerd door het CBS.

Omzetbelasting
Indien huurder niet aan het 90 % criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Bijzonderheden
- Verhuur na goedkeuring door verhuurder

Leveringen en diensten
- gas, elektriciteit en waterverbruik, inclusief de huur van meters en transportkosten;
- technische installaties en binnen riolering; onderhoudsabonnement en het verhelpen van storingen;
- ontruimingsinstallatie; onderhoudsabonnementen en het verhelpen van storingen;
- alarminstallatie; mechanische ventilatie, onderhoudsabonnement;
- brandblusmiddelen; onderhoudsabonnement;
- automatische schuifdeur algemene ruimten, onderhoud;
- schuifpoorten, onderhoud;
- liften, onderhoudsabonnement en keuringen;
- het schoonhouden van de algemene ruimten (inkomhal, trappen, liften overlopen) 2x per week;
- het vervangen van lampen, buizen en starters in de algemene ruimten en buitenverlichting;
- glasbewassing ramen en kozijnen aan de buitenzijde;
- het schoonhouden van de puien;
- het schoonhouden van daken, goten en hemelwaterafvoeren;
- periodieke controle verwarming, luchtbehandeling- en waterleidinginstallaties;
- periodie controle brandblusmiddelen en installatie;
- verzekeringspremie buitengevelbeglazing;
- onderhoud groenvvoorziening buitenterrein;
- onderhoud buitenzonwering;
- aansluiting abonnement alarmcentrale ten behoeve van liftinstallatie indien van toepassing;
- beheersvergoeding en 5% administratiekosten;
- voorschotnota bedraagt momenteel 32,50 per m2 per jaar eventueel excl. BTW.

Deze informatieverstrekking is geheel vrijblijvend. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie wordt verstrekt zonder enige verantwoordelijkheid voor eventuele onjuistheden en/of onvolledigheden.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 110,- t/m € 120,- per vierkante meter p.j.
Servicekosten
€ 32,- per vierkante meter p.j.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Type
Praktijkruimte
Nevenbestemming
kantoorruimte
Soort bouw
bestaande bouw
Bouwjaar
1991-2000
Onderhoud binnen
goed
Onderhoud buiten
goed

Locatie

Ligging
stationslocatie, woonwijk
Snelweg afrit
2000 m - 3000 m
NS station
500 m - 1000 m
Bus halte
< 500 m

Parkeren

Niet overdekt
49

Foto's

van Dusseldorpstraat 1-11van Dusseldorpstraat 1-11van Dusseldorpstraat 1-11van Dusseldorpstraat 1-11van Dusseldorpstraat 1-11van Dusseldorpstraat 1-11van Dusseldorpstraat 1-11van Dusseldorpstraat 1-11van Dusseldorpstraat 1-11van Dusseldorpstraat 1-11van Dusseldorpstraat 1-11van Dusseldorpstraat 1-11van Dusseldorpstraat 1-11van Dusseldorpstraat 1-11van Dusseldorpstraat 1-11van Dusseldorpstraat 1-11van Dusseldorpstraat 1-11van Dusseldorpstraat 1-11van Dusseldorpstraat 1-11van Dusseldorpstraat 1-11van Dusseldorpstraat 1-11van Dusseldorpstraat 1-11van Dusseldorpstraat 1-11van Dusseldorpstraat 1-11van Dusseldorpstraat 1-11van Dusseldorpstraat 1-11van Dusseldorpstraat 1-11van Dusseldorpstraat 1-11van Dusseldorpstraat 1-11van Dusseldorpstraat 1-11van Dusseldorpstraat 1-11van Dusseldorpstraat 1-11van Dusseldorpstraat 1-11van Dusseldorpstraat 1-11van Dusseldorpstraat 1-11van Dusseldorpstraat 1-11van Dusseldorpstraat 1-11van Dusseldorpstraat 1-11van Dusseldorpstraat 1-11van Dusseldorpstraat 1-11van Dusseldorpstraat 1-11van Dusseldorpstraat 1-11van Dusseldorpstraat 1-11van Dusseldorpstraat 1-11van Dusseldorpstraat 1-11

Kaart

Interesse?