Wijngaardstraat 53

GOES
verkocht

Omschrijving

Algemeen
In het centrum van Goes bieden wij een fraai pand met een statige uitstraling op een fantastische zichtlocatie en eigen afsluitbaar parkeerterrein geschikt voor maximaal 7 parkeerplaatsen. Het pand is verdeeld over een kelder en 3 bouwlagen en biedt totaal bijna 300 m2 ruimte. Het pand is zeer licht van opzet met grote raampartijen en hoge plafonds. Het pand is nu ingericht als horecaruimte ten behoeve van een restaurant op de begane grond en de verdieping. Het pand is goed onderhouden en biedt brede gebruiksmogelijkheden. Het oudste bouwdeel is gebouwd in 1890 en heeft diverse functies gehad zoals een notariskantoor, bankgebouw en makelaarskantoor. Het pand is diverse malen aangepast aan het gebruik. Het geheel is gelegen op een perceel van 385 m².

Indeling
De begane grond heeft een totale oppervlakte van circa 142 m² en beschikt over een grote open ruimte voor het bargedeelte, restaurant en de open keuken. Verder een gang met toegang tot de toiletgroepen, magazijn/opslagruimte en de kelder. De kelder is bereikbaar met een vaste trap en is circa
30 m² groot. Deze kelder is voorzien van een brandveilige kluisdeur. De kelder is uitermate geschikt voor opslag of archief.

De eerste verdieping van het kantoor is circa 80 m² groot en bestaat uit een open ruimte met gedeeltelijk scheidingswanden.

De zolderverdieping is eveneens bereikbaar met een vaste trap en biedt circa 47 m² ruimte voor opslag of archief en technische ruimte..

Bestemming
De geldende bestemming is Maatschappelijke Doeleinden. Binnen deze bestemming is tevens Wonen toegestaan. Daarnaast is in het pand Horeca toegestaan.

Voorzieningen
Centrale verwarming
Gescheiden toiletten
Parkeerplaatsen
Lichtarmaturen
Vloerbedekking / parket

Onderhoud
Het pand is in een goede staat van onderhoud.

Bereikbaarheid en ligging
Het pand is gelegen op een redelijk goed bereikbare locatie midden in het levendige stadscentrum van Goes. De directe omgeving kent onder meer detailhandel waaronder een supermarkt, horeca, kantoorruimtes, een groot parkeerterrein (betaald) en een parkeergarage met 550 plaatsen, ca. 2.000 m² extra detailhandel, invulling van het naastgelegen cultuurplein bij de stadsschouwburg, uitbreiding van de horecaruimten, toevoeging van woningen, etc.

Kadastrale informatie
Gemeente Goes, sectie D, nummer 4698 en 5261. Ten behoeve van het pand Wijngaardstraat 51 is een recht van overpad van toepassing.

Vraagprijs
€ 519.000,- kosten koper.

Omzetbelasting
Er is geen omzetbelasting verschuldigd voor koop en verkoop van dit object.

Parkeerplaatsen
Er zijn thans maximaal 7 parkeerplaatsen beschikbaar aan de achterzijde van het pand op een afgesloten parkeerplaats.

Voorbehoud
Deze aanbieding is onder voorbehoud van de goedkeuring van verkoper.

De huidige horeca-inventaris is eventueel ter overname.

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verkoop van "Wijngaardstraat 53 te Goes". De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Faasse & Fermont Bedrijfshuisvesting geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 519.000,- k.k.
Status
verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Type
Kantoorruimte
Soort bouw
bestaande bouw
Bouwjaar
1890
Onderhoud binnen
goed
Onderhoud buiten
goed

Locatie

Ligging
winkelgebied stadscentrum
Snelweg afrit
1000 m - 1500 m
NS station
500 m - 1000 m

Kantoorruimte

Oppervlakte
299 m²
Perceelopp.
388 m²
Verdiepingen
4
Voorzieningen
Kamerindeling, Toilet, Verwarming, Airco
In units vanaf
299
Turn key
nee

Parkeren

Niet overdekt
7

Foto's

Wijngaardstraat 53Wijngaardstraat 53Wijngaardstraat 53Wijngaardstraat 53Wijngaardstraat 53Wijngaardstraat 53Wijngaardstraat 53Wijngaardstraat 53Wijngaardstraat 53Wijngaardstraat 53Wijngaardstraat 53Wijngaardstraat 53Wijngaardstraat 53Wijngaardstraat 53

Plattegronden

Wijngaardstraat 53Wijngaardstraat 53Wijngaardstraat 53

Kaart

Interesse?