Bedrijfstaxaties Zeeland

Zakelijke taxaties:
Wat is een vastgoedobject of vastgoedportefeuille werkelijk waard? Bent u op zoek naar een nieuw bedrijfspand of wilt u misschien uw bedrijfsonroerendgoed verkopen? Heeft u een taxatierapport nodig voor de financiering van uw bedrijfspand? Dan helpen wij u graag verder met uw bedrijfstaxaties in Zeeland.

Faasse & Fermont is gespecialiseerd in (complexe) vastgoedtaxaties. Wij zijn erkend (NRVT) taxateur en geven u een betrouwbare bedrijfstaxaties in Zeeland bedrijfsonroerendgoed. Kwaliteit staat hoog bij ons in het vaandel en wij gaan deskundig en onafhankelijk te werk.
Rapportering gebeurd, afhankelijk van de complexiteit van de taxatie, middels TMI of Ortec.

Er zijn veel mogelijkheden voor het taxeren van bedrijfsonroerendgoed. Zo kunnen we een taxatierapport opstellen voor bedrijfsgebouwen voor eigen gebruik, maar ook voor commercieel vastgoed zoals verhuurde bedrijfsobjecten. Of het nu gaat om een winkel, kantoor, opslagruimte of misschien zelfs een taxatie van nieuwbouw als indicatie van de realisatiewaarde van een project; u kunt bij ons terecht voor taxaties van alle soorten bedrijfsonroerendgoed.
Onze klanten zijn divers, o.a.: Ondernemers, beleggers, banken, accountants, gemeenten, corporaties, zorgpartijen en nonprofit instellingen.

We geven een helder en betrouwbaar inzicht in de waarden van onroerend goed. Jarenlange ervaring in combinatie met de RICS-standaarden, de International Valuation Standards (IVS), European Valuation Standard (EVS) én inschrijving in het NRVT-register staan garant voor kwaliteit in taxaties.
Onze taxateurs gaan altijd deskundig, onafhankelijk en objectief te werk.
De rapportages worden vervaardigd volgens de meest recente Taxatierichtlijn Commercieel Vastgoed. Zo is de taxatie van uw bedrijfspand of kantoor altijd uitgevoerd op een hoog, professioneel niveau dat voldoet aan de richtlijnen van uw bank.

Bent u op zoek naar een betrouwbare partij voor bedrijfstaxaties in Zeeland? Neem dan contact op via onderstaand formulier.

                             

Woning taxaties:
Met een taxatie laat u een officieel rapport opstellen waarin de waarde van uw woning wordt vastgelegd. Het laten opstellen van een taxatierapport kan diverse redenen hebben, bijvoorbeeld voor het verkrijgen van een hypotheek, boedel verdeling of belastingzaken.
Om de kwaliteit van onze taxatierapporten te  waarborgen, zijn onze taxateurs ingeschreven bij het NRVT dat deskundigheid, integriteit, professionaliteit en objectiviteit als kernwaarden heeft.
Daarnaast worden onze rapporten, indien benodigd voor een hypotheek, tevens gevalideerd.
Hierbij wordt het rapport extern gekeurd door het NWWI of I-Validatie. Zo weet u zeker dat u een betrouwbaar en door banken geaccepteerd rapport heeft.

                    

Contact

    *

    *

    *

    *