Beleggingen

Overweegt u om een belegging of portefeuille te verkopen of aan te kopen? Of heeft u een taxatierapport nodig? Als deskundige, ervaren vastgoedadviseur met kennis van de actuele markt is Faasse & Fermont uw partner op het gebied van vastgoedbeleggingen.

Verkoop van beleggingen en portefeuilles

U wilt uw belegging of portefeuille verkopen. Dit kan actief online of juist door middel van stille verkoop. Faasse & Fermont begeleidt u graag in het proces. Met ruim 30 jaar ervaring voorzien wij u van deskundig en professioneel advies. We beschikken over een groot netwerk van (institutionele) beleggers; vaak is er al een kandidaat gevonden voordat het object of de portefeuille officieel aangeboden wordt. De afgelopen jaren hebben we voor tientallen uiteenlopende opdrachtgevers beleggingstransacties gerealiseerd. 

Aankoop van beleggingen en portefeuilles

Bent u zich aan het oriënteren om een beleggingspand aan te kopen, of zoekt u een partner om een portefeuille op te bouwen en/of uit te breiden? Faasse & Fermont ondersteunt beleggers bij de aankoop van panden en het opbouwen en uitbreiden van portefeuilles. We helpen u bij het formuleren en toepassen van de juiste (aankoop)strategie.

Wij weten wat er speelt in de markt, zijn op de hoogte van de laatste trends en beschikken over vele (data)tools. Hierdoor kunnen we u voorzien van deskundig advies, zodat u een goede investering kunt doen.

➤ Wees als eerste op de hoogte van nieuw aanbod! Neem contact op via onderstaand formulier.

Taxaties van beleggingen en portefeuilles

Heeft u een taxatierapport nodig voor de (her)financiering van uw beleggingspand of portefeuille? Faasse & Fermont heeft een eigen specialistische taxatieafdeling. De rapportages verrichten we volgens de Taxatierichtlijn Commercieel Vastgoed, de RICS-standaarden, International Valuation Standards (IVS) en European Valuation Standards (EVS). We zijn partner van vele financiers, waaronder Rabobank, ING Bank, ABN Amro, Handelsbanken, NIBC en RNHB.

Waarom kiezen voor Faasse & Fermont

✓  Deskundige, integere en professionele aanpak;
✓  Beschikking over vele data en tools;
✓  Groot netwerk van (institutionele) beleggers en fondsen;
✓  Ruim 30 jaar ervaring.

Contact

In een persoonlijk gesprek vertellen wij u graag over de mogelijkheden voor uw vastgoedinvestering. Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier, ook als u nog vragen heeft.