Nieuwbouw

nieuwbouwwoning

Heeft u advies nodig bij de aankoop van een nieuwbouwwoning, of denkt u erover na om over te stappen naar nieuwbouw? Of bent u ontwikkelaar van een woningbouwproject? Faasse & Fermont adviseert particulieren en zakelijke opdrachtgevers bij de aan- en verkoop van nieuwbouw en de ontwikkeling van nieuwbouwprojecten.

Nieuwbouwwoning kopen

Een nieuwbouwwoning kopen is net even anders dan een bestaande woning. Vaak moet u aan de hand van tekeningen beslissingen nemen. Misschien wilt u wel uitbouwen, een extra wand laten plaatsen of stopcontacten aanpassen. Faasse & Fermont heeft alle expertise in huis om u hierin te adviseren; wij begeleiden u in het volledige proces. We vertalen uw woonwensen naar een passende nieuwbouwwoning inclusief de gewenste (bouwkundige) wijzigingen. Met onze ruime ervaring zorgen we ervoor dat u straks onbezorgd kunt wonen!

Neem een kijkje bij ons ruime aanbod nieuwbouwwoningen in Zeeland

Overstappen naar nieuwbouw

Denkt u erover om over te stappen naar een nieuwbouwwoning? Wij helpen u graag met alles wat daarbij komt kijken, van de waardebepaling en de verkoop van uw huidige woning tot hypotheekadvies. We berekenen de financiële voordelen van het overstappen naar nieuwbouw in uw situatie en adviseren u in het gehele traject. Ook bent u als eerste op de hoogte van het nieuwe aanbod van nieuwbouwwoningen. Alles onder één dak geregeld is wel zo makkelijk!

Nieuwbouwproject ontwikkelen

Een van onze hoofdactiviteiten is de begeleiding bij het ontwikkelen van woningbouwprojecten. Onze specialistische afdeling ondersteunt projectontwikkelaars in het hele traject: van advies en marketing tot de verkoop, overdracht en nazorg.  

Een greep uit de opdrachtgevers waarvoor wij advieswerkzaamheden en/of projecten hebben verkocht: AM, Heijmans, Bouwfonds Property Development, Zeeland Wonen en diverse bouwbedrijven en gemeenten.

Waarom kiezen voor Faasse & Fermont

  • Een van de grootste spelers op de Zeeuwse onroerendgoedmarkt;
  • Eigen specialistische nieuwbouwafdeling;
  • In-house hypotheekafdeling;
  • Kantoren in Goes en Middelburg.

Contact

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw plannen op het gebied van nieuwbouw? Maak vrijblijvend een afspraak met ons via onderstaand formulier.