Huis te koop Goes

Staat uw droom huis te koop in Goes? Een grote kans dat u dit huis tegenkomt in het actuele aanbod van makelaardij Faasse & Fermont. Op onze website kunt u zich bovendien inschrijven als woningzoekende. Dit heeft als voordeel dat wij meteen contact met u opnemen als er een geschikt huis voor u vrij komt.

Huis te koop Goes en omstreken

Onze makelaardij bemiddelt niet alleen bij bestaande woningen, maar ook bij nieuwbouwwoningen. We werken nauw samen bij het ontwerpen van de woningen, begeleiden de bouw en onderhouden het contact met de toekomstige kopers.

Nieuwbouwwoning kopen in Goes

Het kopen van een nieuwbouwwoning is anders dan het kopen van een bestaande woning. Een bestaand huis heeft als groot voordeel dat u het vrijwel onmiddellijk kan betrekken.

De oplevering van een nieuwbouwhuis duurt vele maanden tot langer dan een jaar. U koopt het immers vaak lang voordat de eerste steen wordt gelegd. Wanneer u dit geduld kunt opbrengen, heeft nieuwbouw echter veel voordelen voor u.

Voordelen Nieuwbouw

 • U mag meedenken over het ontwerp. Dit overlegt u met uw makelaar. Wij vertalen, in overleg met de aannemer, uw woonwensen in concreet ontwerp.
 • U bent betrokken bij de bouw. Loop gerust eens over de bouwplaats om te zien hoe de bouw van uw huis vordert. Maak een praatje met de werklui en doe leerzame inzichten op.
 • Een groter gemeenschapsgevoel. U komt niet alleen als nieuwkomer binnen in de buurt, maar u gaat allemaal samen het avontuur aan. U komt uw toekomstige buren al tegen op de bouwplaats of op voorlichtingsbijeenkomsten.
 • Alternatieve energievoorziening en –transitie. In Nederland moeten we allemaal van het gas af. Dit betekent dat bestaande woningen aangepast moeten worden. Bij nieuwbouwprojecten wordt hier van het begin af aan rekening mee gehouden. Overleg met uw makelaar wat de mogelijkheden zijn tot het plaatsen van zonnepanelen en het energie neutraal maken van uw nieuwe huis.
 • Financiële regelingen. Er zijn verschillende subsidies mogelijk bij nieuwbouwprojecten. Dit heeft vaak te maken met energiezuinige aanpassingen, maar ook met verzekeringen of garanties. Onze financiële adviseurs vertellen u graag over de mogelijkheden en voorwaarden.

Huis verkopen in Goes

Heeft u een huis te koop in Goes? Dan komen we graag met u in contact. Doordat we zoveel gegadigden in ons bestand hebben, is de koop meestal gauw gesloten.

Makelaars Faasse & Fermont in Goes

We hebben een grote voorraad huizen te koop in Goes, maar ook daarbuiten, tot vlak aan de grens. Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek via 0113 – 250 555 of onderstaand contactformulier.

 

Contact

  *

  *

  *

  *

  Aanvullende opties  AVG *