Huis te koop Middelburg

Heeft u een huis te koop in Middelburg of twijfelt u nog? Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en ontvang een gratis waardebepaling van uw woning. We bepalen dan de actuele waarde van uw pand en nemen in het kort de verkoopstrategie met u door.  Bent u juist op zoek naar een koophuis in Middelburg? Faasse & Fermont is de professionele partij om u van A tot Z te helpen met de aankoop van uw woning. Zoek daarom nu alvast op onze site naar  huizen die te koop staan in Middelburg en omstreken.

Faasse & Fermont – uw verkoopmakelaar in Middelburg

Zet u uw huis te koop? In Middelburg en in de hele regio Zeeland vindt u veel geïnteresseerden. Echte Zeeuwen blijven graag in de streek en de trek vanuit de Randstad neemt toe.

Onze werkwijze

Wij zoeken graag de juiste gegadigde voor uw huis. Dit is onze werkwijze:

 • Vrijblijvend kennismakingsgesprek met gratis waardebepaling.
  U heeft ruimschoots de tijd om te beslissen of u met ons in zee wilt gaan.
 • Analyse van uw wensen.
  Wanneer we samen verder gaan, bekijken we eerst zorgvuldig uw toekomstplannen. Wilt u uw huis zo gauw mogelijk kwijt of neemt u liever de tijd? Wilt u een andere woning kopen of huren? Dit soort vragen komen aan de orde, waarbij we ook kijken naar uw financiële mogelijkheden.
 • Wij kijken in ons eigen netwerk.
  We hebben een uitgebreide lijst van geïnteresseerden, die via ons een huis in Middelburg willen kopen.
 • Wij brengen uw woning op de markt.
  Wanneer we in ons eigen netwerk geen kandidaat vinden, stellen we een mediapakket samen om uw woning zo goed mogelijk te presenteren. Het gaat hier om foto’s, teksten en tekeningen. We plaatsen uw woning vervolgens op Funda en op onze eigen website. Ook via social media en advertenties zoeken wij een koper.
 • De bezichtigingen.  
  Wij verzorgen dit geheel in overleg met u.
 • De onderhandelingen.
  Wij onderhandelen voor u. Onderhandelen is een kunst apart. Onze makelaars zijn opgeleid en ervaren als professionele onderhandelaars. Zo krijgt u altijd de beste prijs.
 • De overdracht. 
  Juridische taal is voor de meeste mensen niet te volgen. Voor ons is het dagelijkse kost. Wij beantwoorden uw vragen met plezier.

Huis te koop in Middelburg?

Vraagt u zich af of er een huis te koop is in Middelburg, dat aansluit bij uw wensen en budget? Dan geven wij u graag advies over wat er binnen uw mogelijkheden ligt.  Schrijf uzelf nu vast in als woningzoekende via onze site op https://faasse-fermont.nl/inschrijven-woningzoekende/

Contact Faasse & Fermont

Bent u op zoek naar een huis te koop in Middelburg of wilt u juist verkopen? De kennismakingsafspraak is altijd vrijblijvend en gratis. Bel 0113 250 555 of neem contact op via onderstaand formulier.

Contact

  *

  *

  *

  *

  Aanvullende opties  AVG *