Dikkertje Dap 0ong

4421TM KAPELLE Koopsom: € 659.000,- v.o.n.
168 m² oppervlakte
3 slaapkamers

Omschrijving

De plaats Kapelle heeft haar bewoners veel te bieden. Niet alleen vanwege de rust en ruimte, maar ook vanwege de voorzieningen. Een breed winkelaanbod, waaronder o.a. verschillende supermarkten, scholen, een station van de NS, een vrijwel splinternieuw sportcomplex met o.a. zwembad, een perfecte ontsluiting op de rijksweg A58.

In de nabijheid van Kapelle vindt u de prachtige natuurlijke omgeving, waaronder een van de grootste nationale parken van Nederland, de Oosterschelde. Zowel onder water als op het water van de Oosterschelde wordt volop genoten van deze bijzondere plek.

Aan de zuidkant van Kapelle is inmiddels een fraaie woonwijk tot stand gekomen: de Zuidhoek. De Zuidhoek is inmiddels uitgegroeid tot een wijk met een gevarieerde bebouwing. Het groen en water in de wijk zorgt voor rust en behoud van het dorpse karakter.

Het is goed te zien, dat de wijk richting de laatste fase van bebouwing gaat. In fase 2 van de "Zuidhoek 3" is ruimte voor zo'n 85 projectmatige woningen en 23 bouwpercelen voor vrijstaande woningen. Ook binnen dit gebied wordt het dorps woonmilieu nagestreefd door een mix te bouwen van rijwoningen, tweekappers en vrijstaande woningen. Een zelfstandig woongebied beschermd door groene randen en een ruimtelijke opbouw.

Aan de Dikkertje Dap wordt een vrijstaande woning gerealiseerd, die nog volledig op uw eigen wensen kan worden afgestemd. Een fraaie woning met een hoog afwerkingsniveau, waarbij optimaal gebruik wordt gemaakt van energiezuinige toepassingen. De woning is uiteraard gasloos, voorzien van kunststof kozijnen, uitstekend geïsoleerd en voldoet aan het energielabel A+++. Voor het verwarmingssysteem beschikt u over een eigen lucht-water warmtepompinstallatie.

Via de zijentree betreedt u de hal met meterkast, trapopgang en praktische garderoberuimte. Voor de sanitair en tegelwerk van het toilet is een stelpost opgenomen, zodat u deze ruimte naar eigen wens kunt inrichten. De woonkamer is L-vormig met een royale leefruimte aan de voorzijde. Ook de keukenruimte is zondermeer ruim te noemen, waardoor diverse keukenopstellingen (hoek, eiland, etc.) mogelijk zijn. Een eettafel met 6 of 8 stoelen plaatst u hier met gemak. Vanuit de keuken is er een mooie bijkeuken. De toegang tot de berging is zowel intern als extern.

Een fraaie vide is hetgeen direct opvalt bij het betreden van de eerste verdieping. Dit zorgt voor veel licht en een gevoel van ruimte. Op de verdieping zijn er een drietal slaapkamers van resp. 16, 13 en 12 m2. Slaapkamer 1 is daarbij voorzien van een handige inloopkast. De badkamer is maar liefst bijna 13 m2 (*) groot, waardoor er diverse indelingsvarianten mogelijk zijn. Ten behoeve van de plaatsing van het sanitair en tegelwerk is ook hier stelpost opgenomen.

Vanaf de overloop op de eerste verdieping is er een vlizotrap naar de zolder. Deze volledig belastbare verdieping beschikt in het midden over een hoogte van ca. 3,90 meter. Aan bergruimte dus ook zeker geen gebrek!

Lees de volledige omschrijving

Overdracht

Vraagprijs Koopsom: € 659.000,- v.o.n.
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg

Bouw

Type Woonhuis
Type woning Vrijstaande woning
Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2025
Onderhoud binnen Uitstekend
Onderhoud buiten Uitstekend
Dak Zadeldak
Dak materialen Pannen

Vrijblijvend gesprek met onze hypotheekadviseur?

Tuin

Tuin Tuin rondom
Tuin oppervlakte 442
Hoofd tuin Achtertuin
Hoofd tuin opp. 136 m²
Tuin ligging Noord, west

Woonhuis

Kamers 4
Slaapkamers 3
Woonopp. 168 m²
Inhoud 737 m³
Woonkamer U-kamer
Keuken Open keuken
Ligging Aan rustige weg, in woonwijk
Voorzieningen Mechanische ventilatie, tv kabel, zonnepanelen, overloop, bijkeuken, toilet, hal

Locatie

Ligging Aan rustige weg, in woonwijk

Energie

Isolatie Volledig geïsoleerd
Verwarming Vloerverwarming geheel, warmtepomp
Warm water Elektrische boiler eigendom

Garage

Garage Geen garage

Berging

Type berging Inpandig
Berging voorzieningen Voorzien van elektra

Benieuwd naar de waarde van uw woning?

Vraag nu een objectieve, deskundige waardebepaling aan.

Aanvragen
Meer informatie 0113-250555
Deel deze woning

Kaart

Heeft u interesse?

Neem dan via onderstaand formulier contact op om een bezichtiging in te plannen.

Om op een woning te bieden, is het belangrijk dat u weet wat u kunt lenen. Wij kunnen u daarin adviseren. Laat gratis de waarde van uw huidige woning bepalen, ontvang een vrijblijvend hypotheekadvies en/of vraag een second opinion voor uw hypotheekadvies aan. Vink de gewenste aanvullende diensten aan in het formulier.

  *

  *

  *

  *

  Aanvullende opties  AVG *