Edisonpark - kavel 7 0ong

4382 VLISSINGEN Vraagprijs: € 266.660,- v.o.n.
1.340 m² oppervlakte

Omschrijving

Wonen en werken in het EdisonPark Vlissingen.

Dit woon-/ werkkavel is gelegen aan het Kanaal door Walcheren. Geniet van het altijd boeiende schouwspel van binnenvaartschepen en plezierjachten die hier passeren. Op deze locatie is het meer dan riant wonen en ondernemen.

Daarnaast ligt EdisonPark aan de N661 dat direct ontsluit op de A58. Ook het centrum van Vlissingen met de fameuze boulevard, het strand en alle voorzieningen ligt op korte afstand.

Veel ondernemers zijn hier reeds neergestreken en zijn te spreken over de aantrekkelijke en dynamische woon- en werkomgeving! De bijzonder royale grondkavels, het water en uiteraard de directe aansluiting met de A58 maken wonen en werken in EdisonPark bijzonder aantrekkelijk.

Het centrum en alle nautische aspecten die de stad Vlissingen zo aantrekkelijk maken, vindt u binnen handbereik. Tegen het EdisonPark aan ligt de ambitieuze Kenniswerf waar onder meer DOK41, SCALDA, Hogeschool Zeeland en hoogwaardige kennisbedrijven en -instellingen deel van uit maken.

Op dit kavel dient een opstal gerealiseerd te worden waarbij 30% van het vloeroppervlak ten behoeve van de bedrijfsactiviteit is en 70% van het vloeroppervlak bestemd is voor wonen. Het ontwerp van het opstal dient te voldoen aan het beeld-kwaliteitsplan welke is opgesteld door Gemeente Vlissingen. De aannemerskeuze is vrij.


Lees de volledige omschrijving

Overdracht

Vraagprijs Vraagprijs: € 266.660,- v.o.n.
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg

Bouw

Type Bouwgrond

Vrijblijvend gesprek met onze hypotheekadviseur?

Bouwgrond

Woonopp. 1.340 m²
Ligging Aan rustige weg, aan vaarwater

Locatie

Ligging Aan rustige weg, aan vaarwater

Benieuwd naar de waarde van uw woning?

Vraag nu een objectieve, deskundige waardebepaling aan.

Aanvragen
Meer informatie 0118-727000
Deel deze woning

Kaart

Heeft u interesse?

Neem dan via onderstaand formulier contact op om een bezichtiging in te plannen.

Om op een woning te bieden, is het belangrijk dat u weet wat u kunt lenen. Wij kunnen u daarin adviseren. Laat gratis de waarde van uw huidige woning bepalen, ontvang een vrijblijvend hypotheekadvies en/of vraag een second opinion voor uw hypotheekadvies aan. Vink de gewenste aanvullende diensten aan in het formulier.

  *

  *

  *

  *

  Aanvullende opties  AVG *