Hendriks Plaza - sit. 17 0ong

4472AB 'S-HEER HENDRIKSKINDEREN Koopsom: € 342.156,- v.o.n.
752 m² oppervlakte

Omschrijving

Bouw uw eigen ontworpen vrijstaande woning op één van de grote percelen bouwgrond die binnen Hendriks Plaza worden aangeboden.

Er zijn totaal 7 percelen beschikbaar met verschillende afmetingen variërend van 552m2 tot 945m2. U kunt op deze percelen, binnen de geldende regelgeving en in samenspraak met een architect en/ of aannemer, een woning ontwikkelen die volledig is afgestemd op uw woonwensen.

Om uw woning te mogen bouwen, zal deze moeten voldoen aan de een aantal criteria. Deze criteria zijn opgenomen in:
- bestemmingsplan
- beeld- kwaliteitsplan

Binnen deze regelgeving moet u o.a. denken aan de wijze waarop de woning op het perceel wordt gebouwd en bijvoorbeeld het gebruik van kleuren en materialen. Hierdoor ontstaat er een mooi op elkaar afgestemde architectuur wat zorgt voor een fraaie en rustige uitstraling. Getoonde impressie is een voorbeeld hoe een ontwerp eruit zou kunnen zien, maar uiteraard zijn er veel mogelijkheden om daar je eigen inzichten in te (laten) verwerken.

Voor de bouw van de woningen is een speciaal arrangement afgesproken met de betrokken architect van het project Hendriks Plaza, de Architecten Alliantie. Zij zijn vanaf het begin betrokken geweest bij de ontwerpen van de woningen. Samen met hen kunt u toewerken naar uw droomwoning. Zij begeleiden in dat geval het gehele proces tot het aanvragen van de bouwvergunning, zodat u zich kunt richten op de leuke aspecten van zelf bouwen.

Daarnaast laten we een aantal ontwerpen van Thuis in Bouwen zien in verschillende stijlen, vormgeving, eengezinswoningen en levensloopbestendige woningen.
Hiermee krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden maar ook in de kosten voor het bouwen van een woning. In de getoonde prijsstelling voor de bouw van de betreffende woning is reeds rekening gehouden met alle bijkomende kosten zoals o.a. leges, heiwerk, aansluitkosten NUTS voorzieningen maar ook een afgemonteerde badkamer en toilet. Bovendien beschikt Thuis in Bouwen over een inspiratiecentrum waar u alle materialen kunt bekijken en de woning verder gepersonaliseerd kan worden naar uw wensen.


Lees de volledige omschrijving

Overdracht

Vraagprijs Koopsom: € 342.156,- v.o.n.
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg

Bouw

Type Bouwgrond

Vrijblijvend gesprek met onze hypotheekadviseur?

Bouwgrond

Woonopp. 752 m²
Ligging In woonwijk

Locatie

Ligging In woonwijk

Benieuwd naar de waarde van uw woning?

Vraag nu een objectieve, deskundige waardebepaling aan.

Aanvragen
Meer informatie 0113-250555
Deel deze woning

Kaart

Heeft u interesse?

Neem dan via onderstaand formulier contact op om een bezichtiging in te plannen.

Om op een woning te bieden, is het belangrijk dat u weet wat u kunt lenen. Wij kunnen u daarin adviseren. Laat gratis de waarde van uw huidige woning bepalen, ontvang een vrijblijvend hypotheekadvies en/of vraag een second opinion voor uw hypotheekadvies aan. Vink de gewenste aanvullende diensten aan in het formulier.

  *

  *

  *

  *

  Aanvullende opties  AVG *