Hypotheek Goes

Bij ons kunt u kiezen uit veel verschillende hypotheekverstrekkers, kortom we zijn volledig onafhankelijk.
Voordeel hiervan is dat u altijd een hypotheek krijgt welke goed bij u past. En natuurlijk een aantrekkelijke rente en goede voorwaarden, maar dat spreekt voor zich.

Naast de standaard hypotheekvormen kunt u bij ons ook terecht als uw situatie net even anders is. Naast een Hypotheek in Goes kunt u bij ons vanzelfsprekend ook terecht voor specialistisch hypotheekadvies.

 • Koopt u voor het eerst een huis maar kunt u net niet genoeg lenen? Dan past de startershypotheek bij u. Ook is het mogelijk dat ouders meetekenen voor de hypotheek.
 • Of wilt u de overwaarde van de huidige woning opnemen? Dan biedt een verzilverhypotheek of overwaardehypotheek wellicht uitkomst.
 • Wilt u de woning verduurzamen? Denk hierbij aan isolatie, zonnepanelen, warmtepomp enz. Ook dan hebben we een passende oplossing; de verduurzaamhypotheek.
 • Bent u al op leeftijd en wilt u een andere woning kopen? Dit is geen probleem, op latere leeftijd kunt u ook zeker nog een hypotheek in Goes krijgen.
 • Bent u nog geen drie jaar actief als zelfstandig ondernemer? Wanneer u van 1 jaar de definitieve cijfers van de onderneming kunt aanleveren, zijn er al mogelijkheden om een hypotheek te krijgen.

Kortom, mogelijkheden genoeg. Wilt u een vrijblijvende hypotheek aanvragen in Goes? Neem dan contact op via onderstaand formulier.

Contact

  *

  *

  *

  *