Hypotheekadvies Middelburg

Bij ons kunt u kiezen uit veel verschillende hypotheekverstrekkers, kortom we zijn volledig onafhankelijk.
Voordeel hiervan is dat u altijd een hypotheek krijgt welke goed bij u past. En natuurlijk een aantrekkelijke rente en goede voorwaarden, maar dat spreekt voor zich.

Naast de standaard hypotheekvormen kunt u bij ons ook terecht als uw situatie net even anders is. Naast hypotheken kunt u bij ons vanzelfsprekend ook terecht voor specialistisch hypotheekadvies in Middelburg.

  • Koopt u voor het eerst een huis maar kunt u net niet genoeg lenen? Dan past de startershypotheek bij u. Ook is het mogelijk dat ouders meetekenen voor de hypotheek.
  • Of wilt u de overwaarde van de huidige woning opnemen? Dan biedt een verzilverhypotheek of overwaardehypotheek wellicht uitkomst.
  • Wilt u de woning verduurzamen? Denk hierbij aan isolatie, zonnepanelen, warmtepomp enz. Ook dan hebben we een passende oplossing; de verduurzaamhypotheek.
  • Bent u al op leeftijd en wilt u een andere woning kopen? Dit is geen probleem, op latere leeftijd kunt u ook zeker nog een hypotheek krijgen.
  • Bent u nog geen drie jaar actief als zelfstandig ondernemer? Wanneer u van 1 jaar de definitieve cijfers van de onderneming kunt aanleveren, zijn er al mogelijkheden om een hypotheek te krijgen.

Kortom, mogelijkheden genoeg. Stap gerust een keer binnen voor Hypotheekadvies in Middelburg.

Voor de voorwaarden van onze dienstverlening verwijzen we naar de volgende documenten: