Makelaar Goes

Sinds 1990 is Faasse & Fermont uw makelaar in Goes. We helpen u met de koop, verkoop, verhuur en taxatie van uw woning of zakelijk onroerend goed. Onze enthousiaste en ervaren medewerkers hebben een uitstekende kennis van de actuele markt in Goes waardoor u verzekerd bent van professioneel advies voor uw pand.

Uw aan- en verkoopmakelaar in Goes

Een goede makelaar is een betrouwbare schakel tussen de koper en de verkoper. Bij de (ver)koop van een huis of bedrijfspand gaan er immers grote bedragen over tafel.

Wanneer u kiest voor Faasse & Fermont als verkoopmakelaar voor uw woning of bedrijfspand brengen wij deze direct zowel online als offline onder de aandacht. Hierbij maken wij gebruik van onze F&F website, Funda, Huislijn en social media. Daarnaast wordt uw pand uiteraard ook onder de aandacht gebracht in ons grote netwerk van potentiële kopers.

Wij verzorgen het gehele proces van de verkoop van het eerste gesprek tot de handtekening op de koopovereenkomst. Desgewenst helpen wij u ook nog met uw hypotheek omdat wij ook daar de juiste expertise voor in huis hebben. Een alles onder 1 dak constructie is wel zo praktisch voor onze klanten.

Onroerend goed transacties, advies en woningaanbod

Als makelaar in Goes bieden wij:

 • Advies. Wat is er voor u mogelijk en waar liggen de grenzen? Wij zijn altijd transparant in onze communicatie.
 • Relaties. We hebben een groot bestand woningzoekenden. Hierdoor is uw woning misschien al weg voordat hij op Funda staat.
 • Bestaande en nieuwbouwwoningen. Blader eens rustig door ons aanbod bestaande woningen en nieuwbouwobjecten. Schrijf u in als woningzoekende, als uw droomhuis hier nog niet bij staat.
 • Hypotheken en verzekeringen. Wij helpen u ook met een hypotheek en of verzekering die bij u past. Onze financiële specialisten zijn ervaren en gecertificeerd en werken nauw samen met onze makelaars waardoor alles praktisch onder één dak voor u geregeld kan worden.
 • Project- en gebiedsontwikkeling. Uw makelaar in Goes begeleidt hier nieuwbouwprojecten van woningen of kantoren of juist herbestemmingsplannen van objecten in onder meer industriegebieden.

Taxaties behoren eveneens tot onze expertise. Een taxatierapport is een legaal bindend document en kan alleen uitgegeven worden door een erkende taxateur. Uw makelaar in Goes heeft zowel de NWWI als de NRVT certificering. Faasse & Fermont, onze makelaardij in Goes, voert een rechtsgeldige taxatie voor u uit.

Makelaar Goes Faasse & Fermont contact

Loop gerust binnen als u nieuwsgierig bent naar onze dienstverlening. Op kantooruren zijn we aanwezig in ons makelaarskantoor aan de Frans den Hollanderlaan 12 in Goes. Wanneer u wilt dat we naar u toe komen, maken wij graag een afspraak. Bel hiervoor naar 0113 250 555 of neem contact op via onderstaand formulier.

Contact

  *

  *

  *

  *

  Aanvullende opties  AVG *