Makelaar Middelburg

Als makelaar voor Middelburg helpen we u een huis te vinden in de hoofdstad van Zeeland. Faasse & Fermont heeft een ruime woningvoorraad van bestaande en nieuwbouwhuizen. Kijk hier alvast naar ons aanbod bestaande woningen. We zijn een professionele aan- en verkoopmakelaar voor Middelburg en omgeving. Ook zijn we een ervaren partij voor zakelijke klanten en adviseren we onder meer over beleggingen in onroerend goed, hypotheken en verzekeringen.

Nieuwbouw – makelaar Middelburg

Vaak hebben wij prachtige nieuwbouwprojecten in de regio Middelburg in onze portefeuille. Hier kunt u zich inschrijven op woningen van klein tot groot, van appartementen en rijtjeshuizen tot vrijstaande villa’s. Kom tijdens openingstijden naar het infocentrum of bel naar 0113 250 555 voor een afspraak. Als u wilt reageren op een nieuwbouwproject is het aan te raden om snel te handelen, want er is vaak niet alleen belangstelling vanuit Zeeland, maar ook vanuit de rest van het land.

Aankoopmakelaar Middelburg

Heeft u uw droomwoning op het oog? Wij helpen u met alles wat er bij de koop van een woning komt kijken. Is de woning in goede staat? Betreft de vraagprijs reëel in de huidige woningmarkt? Onze aankoopmakelaar in Middelburg zal voor de bezichtiging van de woning goed onderzoek doen om deze belangrijke punten van te voren al duidelijk te hebben. Vervolgens de makelaar de onderhandelingen met de verkopende partij op zich nemen, u helpen met de juridische bijkomstigheden, de koopovereenkomst met u doornemen en uiteindelijk met u mee gaan als de woning wordt opgeleverd. Wij verzorgen en staan u bij in gehele aankoop traject van A tot Z.

Verkoopmakelaar Middelburg

Het verkopen van uw huis is waarschijnlijk een van de grootste (privé) financiële transacties in uw leven. U heeft te maken met waardebepalingen, taxaties, regelgeving, juridische rompslomp en veel potentiële kopers die misschien niet allen bonafide zijn.

Faasse & Fermont neemt u als makelaar voor Middelburg desgewenst alles uit handen. Dat betekent dat wij u na het kennismakingsgesprek tot en met de gang naar de notaris totaal ontzorgen. Bel 0113 250 555 om een afspraak te maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Tijdens het kennismakingsgesprek krijgt u bovendien een gratis waardebepaling van uw huis. Vervolgens overdenkt u thuis op uw gemak of u met ons in zee wilt gaan. Zo ja, dan overleggen we u een gedetailleerde verkoopstrategie. Alles natuurlijk in overleg en naar uw wensen en mogelijkheden.

Makelaar Middelburg Faasse & Fermont

Ons makelaarskantoor bevindt zich aan de Oostperkweg 3 in Middelburg. Voor andere tijden of locaties maken wij graag een afspraak. Bel hiervoor naar 0113 250 555 of stuur een bericht via onderstaand contactformulier. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contact

  *

  *

  *

  *

  Aanvullende opties  AVG *