Makelaars Zeeland

Zoekt u tussen alle makelaars in Zeeland een echte betrouwbare en ervaren makelaar die alles weet over de actuele woonmarkt in Zeeland?  Dan bent u op zoek naar Faasse & Fermont makelaars in Zeeland. Wij hebben een ruim aanbod woningen in ons bestand en daarnaast bedienen en bemiddelen wij ook voor zakelijk vastgoed. Kijk op de kaart waar wij in Zeeland actief zijn of bel ons op 0113 250 555 voor een vrijblijvend advies.

Faasse & Fermont – makelaars Zeeland

Bij ons kan u terecht voor diverse expertises zoals wonen, nieuwbouwprojecten, bedrijfsonroerendgoed, hypotheken en verzekeringen. U vindt bij ons alles onder 1 dak waardoor we in korte lijnen kunnen schakelen en zonder moeite u met alles kunnen helpen omtrent de verkoop of aankoop van uw woning of bedrijfspand.

Uw woning in Zeeland verkopen

Voor een particulier is de verkoop van een woning meestal een stressvolle aangelegenheid. Het is misschien wel één van de grootste transacties die u in uw leven doet. Het is dan fijn als u professioneel en tegelijkertijd persoonlijk begeleid wordt. Bij ons krijgt u de waardebepaling van uw huis cadeau bij het vrijblijvende kennismakingsgesprek. U kunt dan rustig nadenken of en hoe u uw huis in de verkoop doet. Besluit u te verkopen? Dan praten we verder. Wij kunnen u hierin 100% ontzorgen.

Uw woning in Zeeland aankopen

Of u nu op zoek bent naar een bestaande woning of juist een nieuwbouwwoning. Wij weten uw woonwensen te vertalen in de juiste woning. We denken mee in eventuele (bouwkundige) wijzigingen om uw woonwensen te realiseren. Wij adviseren u op alle vlakken zodat u straks optimaal kan genieten van de nieuwe woning.

Neem eens een kijkje in ons ruime aanbod in Zeeland.

Bedrijfspand verkopen, kopen, huren of verhuren

Bent u juist op zoek naar makelaars in Zeeland die u kunnen helpen met kantoren of bedrijfspanden? Ook dan is Faasse & Fermont de partij die u op alle vlakken van bedrijfsmakelaardij kan helpen. Neem even contact op via bedrijven@faasse-fermont.nl om een afspraak in te plannen met één van onze bedrijfsmakelaars in Zeeland of kijk hier voor ons actuele zakelijke aanbod

Contact Faasse & Fermont