Binnenkort in de verkoop: 59 moderne garageboxen in Sas van Gent

Bedrijven 17 apr 2024
Bent u op zoek naar een mooie, goed beveiligde garagebox in omgeving Sas van Gent, voor eigen gebruik of als belegging? Aan de rand van het dorpscentrum worden 59 moderne garageboxen gerealiseerd. Eind mei start de exclusieve voorverkoop van de eerste fase (25 boxen) bij Faasse & Fermont.

De nieuw te realiseren garageboxen van BoxenPark Sasse Poort bieden allerlei mogelijkheden voor zowel ondernemers als particulieren die werk-/ opslagruimte nodig hebben. De ligging is zeer gunstig: vlak naast een woonwijk, 500 meter vanaf de dorpskern van Sas van Gent, op 10 minuten afstand van Terneuzen en de Westerscheldetunnel en 5 minuten van de snelweg richting Knokke/Antwerpen.

Over BoxenPark Sasse Poort

BoxenPark Sasse Poort is een deelontwikkeling van bedrijventerrein Sasse Poort, een gebied dat volop in ontwikkeling is. Zo zijn er onlangs twee supermarkten geopend en is het grootste perceel in gebruik bij Palletcentrale Sas van Gent.

Het terrein is omheind en is toegankelijk via een schuifpoort aan de kant van het Stationsplein. Er wordt ook een gemeenschappelijke parkeergelegenheid en een sanitaire voorziening gerealiseerd.

In het kort
- 59 ruime garageboxen van ca. 21 m² en 31,5 m² gebouwd in twee fases
-
Voor eigen gebruik of als belegging (opslag, stalling, verhuur, ed.)
- Mooie ligging aan de rand van Sas van Gent, tegen de grens met België
- Koopsom vanaf € 24.750 excl. btw, geen overdrachtsbelasting
- Gunstige financieringsvoorwaarden mogelijk via F&F Hypotheken
- Exclusieve voorverkoop fase 1 start naar verwachting eind mei 2024

Partners
Faasse & Fermont is de verkopende makelaar. Andere partners zijn ontwikkelaar Hillborgh, projectnotaris Van Goethem, VvE-beheerder Witte Boussen en Gemeente Terneuzen.

Heeft u interesse om één of meerdere garageboxen te kopen? Schrijf u dan vrijblijvend in door een mail te sturen naar bedrijven@faasse-fermont.nl. Wij houden u vervolgens op de hoogte.

 
Gerelateerde berichten