Binnenkort in de verkoop: premium bedrijfs-/opslagunits in Middelburg

Bedrijven 30 sep 2024
Nog even en de exclusieve voorverkoop van de 45 bedrijfs-/opslagunits in Middelburg begint! Deze premium bedrijfs-/opslagunits zijn geschikt voor zowel zakelijk als particulier gebruik. De locatie van deze units is meer dan uitstekend; centraal op bedrijventerrein Arnestein en vrijwel direct aan de uitvalswegen richting Vlissingen en Goes (A58) en in noordelijke richting naar de Oosterscheldekering (N57).

We noemen deze units met recht premium. Zo is elke unit voorzien van uitstekende isolatie van de gevelbekleding, dakisolatie en HR++ glas. Kenmerkend is verder de prachtige architectuur met houten panelen, zwart antraciet en beige overheaddeuren. Daarmee zijn deze bedrijfs-/opslagunits ideaal voor eigen gebruik, maar ook interessant als solide investering met uitstekende verhuurmogelijkheden.

Verschillende typen beschikbaar
Na de succesvolle verkoop van fase 1, komt nu fase 2 van Businesspark Middelburg in de verkoop. Deze fase omvat 45 premium bedrijfs-/opslagunits van circa 29,8 tot 75,8 m² BVO. Er worden 18 units van 29,2 tot 29,8 m² BVO gebouwd; 4 daarvan zijn hoekunits met grote ramen in de zijgevel. Zoekt u een maat groter? Dan is het grote type zeker iets voor u. Hiervan worden er 27 gebouwd, variërend van 74,0 tot 75,8 m² BVO, inclusief ongeveer 24 m² op de bovenverdieping. Van dit type zijn 6 hoekunits beschikbaar, eveneens met aantrekkelijk grote ramen in de zijgevel.

Businesspark Middelburg: perfect gesitueerd
Businesspark Middelburg vindt u aan de Nieuwe Kleverskerkseweg in Middelburg. Dit is één van de hoofdwegen op het veelzijdige bedrijventerrein Arnestein. Deze strategische ligging is één van de voordelen van deze premium bedrijfs-/opslagunits. Op het bedrijventerrein zijn tal van ondernemingen gevestigd. De ontsluiting van het bedrijventerrein is uitstekend. Vanaf Businesspark Middelburg is het slechts 2,5 kilometer naar de op- en afrit van de N57, van waaruit Vlissingen in 10 minuten bereikbaar is. Ook het centrum van Middelburg, de verschillende woonwijken en de dorpen rondom Middelburg zijn goed bereikbaar. Iets verder in de straat stopt de bus richting de treinstations van Middelburg en Goes.

Blijf op de hoogte
Bent u op zoek naar een moderne, representatieve bedrijfs-/opslagunit in Middelburg voor eigen gebruik of als belegging? Schrijf u dan in via www.faasse-fermont.nl/project/premium-bedrijfs-opslagunits-in-middelburg-voor-particulier-en-zakelijk-gebruik/ én blijf op de hoogte!
Gerelateerde berichten