Buitenkans: hippe kantoorruimte te huur in monumentaal pand ‘DE POST’ in Middelburg

Bedrijven 15 feb 2024
Werken in hartje Middelburg, in een schitterend pand uit 1874 – met moderne voorzieningen en inspirerende ondernemers om je heen? In het vernieuwde verzamelgebouw ‘DE POST’ zijn nog een paar kantoorruimtes te huur, dus wees er snel bij.

Met de sierlijke ornamenten, hoge ramen en in gouden letters ‘Post- en Telegraafkantoor’ op de gevel is het pand aan de Lange Noordstraat een echte blikvanger. In dit voormalige postkantoor uit 1874 was jarenlang PTK Business Center gevestigd – nu is het tijd voor een frisse start en een nieuw jasje. Het historische pand in Middelburg heet nu De POST en biedt diverse kantoorruimten aan.

Volledig gemoderniseerd
Het pand mag dan uit de negentiende eeuw dateren, binnen zijn de ruimtes gemoderniseerd en van alle gemakken voorzien. Het interieur is volledig gerenoveerd en er liggen nieuwe visgraatvloeren in de algemene ruimtes. De huurders kunnen naast hun eigen ruimte gebruikmaken van twee koffieruimtes, een vergaderruimte, een aparte belkamer, keuken en toiletten en daktuin en parkeren.

Het gebouw is voorzien van de nieuwste led-technologie, high-speed wireless internet, videobewaking en een video-intercom. Er wordt op dit moment een verduurzamingsslag gemaakt naar energielabel A, wat resulteert in lagere servicekosten. Ook wordt er een hippe daktuin gerealiseerd.  

Kantoorruimtes vanaf 499 euro
Van de 19 kantoorruimtes is het grootste deel inmiddels verhuurd aan een diversiteit van ondernemers. Er zijn nog een aantal ruimtes beschikbaar die zeer geschikt zijn als praktijk- en/of kantoorruimte, voor zowel zzp’ers, startups, scale-ups als gerenommeerde bedrijven. DE POST 1 en DE POST 19 zijn daarnaast ook interessant om groepslessen te geven. Huren kan al vanaf 499 euro per maand.

Ben jij een ondernemer en op zoek naar een (nieuwe) praktijk- of kantoorruimte? Neem vrijblijvend contact met ons op via 0113-252422 óf via onderstaand contactformulier. 

--

Fotografie: Josegrafie
Gerelateerde berichten

Meer informatie?

Neem vrijblijvend contact op via onderstaand formulier.

    *

    *

    *

    *