Aankondiging Gezondheidscentrum Dampoort

Bedrijven 04 jul 2024
Een feestelijk moment in de Sint Janstraat vanochtend! Daar werd het glas geheven op het feit dat diverse Middelburgse praktijken voor medische zorg over ongeveer anderhalf jaar samen een nog te bouwen pand zullen betrekken. Dat pand, dat de naam Gezondheidscentrum Dampoort zal krijgen, wordt gebouwd op het perceel op de hoek van de Oostperk- en de Dampoortweg.



Eva van den Dries-Wisse, van Kiek Zeeland Psychologie:

'Onze jarenlange zoektocht naar de meest geschikte praktijkruimtes is zo goed als voorbij! Wij van Huisartsenpraktijk De Getijdenmolen, DermaTeam en Kiek Zeeland hebben de handen ineen geslagen. Wij staan samen voor integrale, passende zorg en positief gezonde medewerkers en patiënten.

Samen kunnen we dat nóg beter voor elkaar krijgen. Wat nu nog kale grond is aan de rotonde Oostperkweg/Dampoortweg in Middelburg wordt wat ons betreft de plek waar gezondheidszoekers en zorgverleners met elkaar in verbinding zullen zijn.'

Dit project kwam tot stand in samenwerking met Faasse & Fermont NVM Makelaars en ontwikkelaar Built by De Wildt uit Den Bosch.
Gerelateerde berichten