HR Zeeland verhuist naar de Westwal in Goes

Bedrijven 05 sep 2024
HR Zeeland opent binnenkort de deuren van het pand aan de Westwal 13 in Goes. De verhuizing naar deze zichtlocatie bewijst dat dit uitzend- en werving & selectie bureau in de techniek en logistiek ook buiten Zeeuws-Vlaanderen een belangrijke rol op de arbeidsmarkt speelt. “We zijn een jaar geleden in Goes gestart, en met succes. We groeien en vinden het tijd voor een volgende stap.''

HR Zeeland is de specialist in vaste banen in de techniek en de logistiek. “We richten ons altijd op vaste dienstverbanden. Vaak gaat daar een korte uitzendperiode aan vooraf. Steeds vaker nemen we ook werving & selectie opdrachten aan, met name voor de hogere, kantoorgerelateerde functieprofielen”, legt Kenny uit. “We zijn van oorsprong een Terneuzens kantoor. Doordat we steeds meer in heel Zeeland actief zijn, was een vestiging in Goes een logische keuze. Om die reden openden we vorig jaar een vestiging in Klein-Frankrijk. De huur daarvan verliep via Faasse & Fermont.”

De perfecte zichtlocatie
Met de groei van de werkzaamheden in Goes, nam ook de behoefte aan meer werkruimte toe. Bovendien, zowel Kenny als zijn compagnon Jaco Stoffels geven de voorkeur aan kopen in plaats van huren. “Ellen Potappel, bedrijfsmakelaar bij Faasse & Fermont, begreep goed wat we zochten. Zij wees ons op het pand aan Westwal 13. Perfect voor ons. Het ligt aan een drukke doorlopende weg in Goes, er is volop parkeergelegenheid, bussen stoppen praktisch voor de deur en het station is op loopafstand.”

Verhuizen en verhuren
Begin september ontvingen Kenny en Jaco de sleutel. De komende weken gaan ze het pand naar hun zin maken. “Het plan is om onze kantoren op de tweede verdieping in te richten. Verder willen we een tweede ingang maken, zodat mensen die al een vaste baan hebben, discreet op intakegesprek kunnen komen. Als wij er eenmaal zitten, gaan we met andere verdiepingen aan de slag. Daarvoor zoeken we vanaf medio december een geïnteresseerde huurder.”
Gerelateerde berichten