Milou maakt nieuwe start aan Voorstad in Goes

Bedrijven 25 sep 2024
Het leven heeft soms verrassingen in petto, die je niet voorziet. Neem Milou Zwartepoorte-Florusse. Zij werkte bij Figaro Kappers in Goes, ging een tijdje elders aan de slag en heeft onlangs de sleutels gekregen van het pand in de Goese Voorstad. Op dezelfde plek waar ze ooit als kapster werkte, opent zij binnenkort haar eigen salon voor dames en heren: La Femme.

Richard Voet, die naam maakte met Figaro Kappers, is blij met de komst van Milou. Niet alleen heeft hij aan haar een goede huurder, het is ook leuk dat juist zij hier haar dromen gaat waarmaken. “Ik heb ruim 30 jaar in deze salon gewerkt. Het is tijd om te stoppen en te gaan doen wat we altijd al wilden: wonen in Spanje! Het is fijn voor onze klanten dat op dezelfde plek een nieuwe kapsalon opent. Ik gun het Milou, dat ze hier haar draai vindt.”

Dames- en heren kapsalon
Milou staat te popelen om te starten. Eerst even wat schilderen, samen met familie en vrienden, en dan gaan de deuren open. “Natuurlijk geef ik mijn eigen draai aan de inrichting. Naast het aanbrengen van wat meer kleur, komen er ook nieuwe stoelen en spiegels. Het plan is om op 3 oktober te openen. Ik begin alleen, maar er is plaats voor een tweede kapster. Mogelijk sluit ook een nagelstyliste aan.”

Goede begeleiding
Over de samenwerking met de bedrijfsmakelaars van Faasse & Fermont zijn beiden tevreden. Ze kenden elkaar natuurlijk al veel langer, maar hadden uiteindelijk de makelaar nodig om hen samen te brengen. “Toen dit pand te huur kwam bij Faasse & Fermont, was ik direct nieuwsgierig”, vertelt Milou. “Ik ben vervolgens prima door hen begeleid. Het is echt superleuk dat het allemaal gelukt is.”
Gerelateerde berichten