Nu in de verkoop: 7 levensloopbestendige woningen in Kapelle

Nieuwbouw 24 apr 2024
Op zoek naar een comfortabele woning waar u oud kunt worden? Dat kan in de levensloopwoningen van De Zeven. 

Onbezorgd wonen in een kleinschalige buurt, in een onderhoudsvriendelijk huis mét tuin en op loopafstand van alle voorzieningen: ‘De Zeven’ is ideaal voor iedereen die op zoek is naar een toekomstbestendige woning. Deze zomer wordt gestart met de bouw, begin 2025 worden de huizen opgeleverd.

Over de woningen
‘De Zeven’ bestaat uit 2 hoekwoningen en 5 tussenwoningen. Op de begane grond worden de slaap- en badkamer gerealiseerd en de open ruimte op de verdieping biedt plaats voor hobby’s, logees of opbergen. De woningen zijn voorzien van een bodemwarmtepomp met vloerverwarming en -koeling, zonnepanelen en uitstekende isolatie.

De Zuidhoek in Kapelle
De woningen worden gebouwd in de Zuidhoek in Kapelle en zijn onderdeel van een kleinschalig nieuwbouwproject van in totaal 27 woningen. Kapelle is een gezellig dorp in Zuid-Beveland, in een rustige, groene omgeving van fruitboomgaarden en dijkjes.

Interesse?
Bezoek op maandag 6 mei de inloopavond en laat u vrijblijvend informeren over het comfort en de kwaliteit van wonen in De Zeven. U bent tussen 17:00 uur en 19:00 uur van harte welkom in De Vroone te Kapelle.
Gerelateerde berichten