Stadspoort Goes krijgt koffiecorner in Italiaanse stijl

Bedrijven 12 jun 2024
Verzamelgebouw Stadspoort in Goes krijgt een nieuwe huiskamer c.q. koffiecorner en een vergaderruimte met flexwerkplekken. Initiatiefnemer is TY Schoonmaak, die hier al een kantoorruimte huurde en het beheer van het gebouw verzorgt.

De nieuwe huiskamer c.q. koffiecorner is een mooie toevoeging voor verzamelgebouw Stadspoort, een beeldbepalend pand in de Goese binnenstad. De koffiecorner krijgt de naam ‘Moments’, met het achterliggende idee: even een moment van je werkplek weg, en andere ondernemers en werknemers in het gebouw ontmoeten op een laagdrempelige manier. Huurder TY Schoonmaak, verantwoordelijk voor de realisatie, is erg enthousiast.




Italiaanse stijl

De stijl van het interieur wordt Italiaans, met verwijzingen naar bijvoorbeeld Fiat 500 en olijfbomen. Naast koffie komen er broodjes te koop in de koffiecorner. De ruimte is ook geschikt voor interne kleinschalige (feest)gelegenheden zoals een verjaardag, een jubileum van een collega of een studiedag.

Flexwerkplekken
Ook wordt het gebouw uitgebreid met een nieuwe vergaderruimte en flexwerkplekken. Deze zijn beschikbaar voor de ongeveer 800 werknemers en ondernemers die in het pand werken.
Gerelateerde berichten