Start verkoop: compleet gerenoveerde appartementen in Goes

Wonen 30 sep 2024

Binnenkort starten we met de verkoop van compleet gerenoveerde, gelijkvloerse appartementen in Goes-Zuid. Elk appartement (58 m²) is volledig instapklaar, inclusief nieuwe keuken én nieuwe badkamer! Een buitenkans voor starters, één- en tweepersoonshuishoudens en senioren.


Heerlijk wonen in Goes
De appartementen liggen zowel op de begane grond als op de eerste en tweede verdieping (met lift). U heeft de beschikking over een eigen buitenruimte: met een tuin (oost/zuid) of een balkon (oost/zuid) met uitzicht op het omliggende groen. Andere kenmerken van deze fraaie appartementen:

- Vaste parkeerplek op het buitenterrein en een gezamenlijke fietsenstalling
- Gunstige locatie nabij de Jumbo Foormarket en het treinstation
- Prijzen vanaf € 229.000,- k.k.

Een hypotheek op maat voor uw nieuwe appartement
F&F Hypotheken ontzorgt u op financieel gebied gedurende het hele traject; van inventarisatie tot en met de sleuteloverdracht van uw nieuwe appartement. Deskundige en ervaren adviseurs plannen met u een afspraak in, waar en wanneer u wilt. Of u nu starter bent of de overstap maakt van een andere woning/appartement, bij F&F Hypotheken kunt u vertrouwen op een persoonlijk en onafhankelijk advies, aangepast aan uw situatie en wensen

Interesse in een volledig gerenoveerd appartement op een mooie locatie in Goes? Schrijf u vrijblijvend in via https://faasse-fermont.nl/project/de-kromme-poel/ én blijf op de hoogte!
Gerelateerde berichten