Terugblik op een succesvol eerste halfjaar: verkochte woningen in verschillende prijsklassen

Wonen 21 jun 2023
Het eerste halfjaar zit er alweer op. Ondanks de uitdagende markt was het voor ons een drukke periode waarin we veel woningen - in verschillende prijsklassen - hebben mogen verkopen. We zijn ontzettend trots op deze resultaten en delen graag enkele transacties met u.

Spoorlaan 63 te Wemeldinge
Deze royale hoekwoning trok veel belangstelling. In korte tijd vonden we de juiste koper en is het traject soepel verlopen.Reeweg 2a in Hansweert
Deze charmante, vrijstaande woning had een uitstraling die veel potentiële kopers aansprak.

Oude Rijksweg 54B s-Heer Hendrikskinderen
Deze riante woonboerderij was een ware blikvanger die zorgde voor een groot bereik. Al met al was het een vlotte verkoop met een blije koper en verkoper.
‘’Zeer deskundig, kent de markt, goede omschrijving en prachtige foto’s. Goede begeleiding en goede communicatie met dit bedrijf’’. 
Verkoper Oude Rijksweg 54B


De aankomende tijd krijgen we diverse nieuwe woningen in portefeuille. We zien het vervolg van het jaar met vertrouwen tegemoet.

Heeft u verhuisplannen of bent u benieuwd naar de waarde van uw woning? Wij komen graag bij u langs voor een gratis waardebepaling en vrijblijvend verkoopadvies. Neem voor meer informatie contact met ons op.
Gerelateerde berichten