De Groene Oase

Steenbergen
Binnenkort in verkoop

Omschrijving

“De Groene Oase” is een kleinschalig project dat aan de rand van Steenbergen zal worden gerealiseerd. Wanneer je hier de deur uit stapt is het maar even lopen om te genieten van het polderlandschap of een wandeling te maken in het groen langs de nabij gelegen oude sterfputten. Diverse voorzieningen als supermarkten liggen op korte afstand.

Het plan bestaat uit 6 levensloopbestendige woningen, 6 appartementen en 6 bovenwoningen. Voor alle woningen is er gelegenheid één auto op eigen terrein te parkeren en is er een berging aanwezig. De appartementen en levensloopwoningen beschikken beiden over een achtertuin, de bovenwoningen hebben een klein balkon.

Alle woningen zijn Energieneutraal, onderhoudsarm en duurzaam. Bovendien wordt ook aandacht besteed aan de natuur door toepassing van ingemetselde nestkasten voor vogels, insectenhotels en sedumdaken; een groene oase.

Appartement vanaf € 219.000,- v.o.n.
Bovenwoning vanaf € 229.000,- v.o.n.
Levensloopwoning vanaf € 412.500 v.o.n.

 

 

 

 

 

 

 

Lees de volledige omschrijving
Inschrijven De Groene Oase

  *

  *


  Ga voorbereid op pad

  Van waardebepaling tot hypotheekadvies, wij begeleiden u in het hele proces. Alle expertise onder één dak, dat is wel zo handig!

  Ontdek onze werkwijze

  Kaart

  Fotos