Dikkertje Dap

Kapelle
In verkoop

Omschrijving

De plaats Kapelle heeft haar bewoners veel te bieden. Niet alleen vanwege de rust en ruimte, maar ook vanwege de voorzieningen. Een breed winkelaanbod, waaronder o.a. verschillende supermarkten, scholen, een station van de NS, een vrijwel splinternieuw sportcomplex met o.a. zwembad, een perfecte ontsluiting op de rijksweg A58.

In de nabijheid van Kapelle vindt u de prachtige natuurlijke omgeving, waaronder een van de grootste nationale parken van Nederland, de Oosterschelde. Zowel onder water als op het water van de Oosterschelde wordt volop genoten van deze bijzondere plek.

Aan de zuidkant van Kapelle is inmiddels een fraaie woonwijk tot stand gekomen: de Zuidhoek. De Zuidhoek is inmiddels uitgegroeid tot een wijk met een gevarieerde bebouwing. Het groen en water in de wijk zorgt voor rust en behoud van het dorpse karakter.

Het is goed te zien, dat de wijk richting de laatste fase van bebouwing gaat. In fase 2 van de “Zuidhoek 3” is ruimte voor zo’n 85 projectmatige woningen en 23 bouwpercelen voor vrijstaande woningen. Ook binnen dit gebied wordt het dorps woonmilieu nagestreefd door een mix te bouwen van rijwoningen, tweekappers en vrijstaande woningen. Een zelfstandig woongebied beschermd door groene randen en een ruimtelijke opbouw.

Aan de Dikkertje Dap wordt een vrijstaande woning gerealiseerd, die nog volledig op uw eigen wensen kan worden afgestemd. Een fraaie woning met een hoog afwerkingsniveau, waarbij optimaal gebruik wordt gemaakt van energiezuinige toepassingen. De woning is uiteraard gasloos, voorzien van kunststof kozijnen, uitstekend geïsoleerd en voldoet aan het energielabel A+++. Voor het verwarmingssysteem beschikt u over een eigen lucht-water warmtepompinstallatie.

Lees de volledige omschrijving

Ga voorbereid op pad

Van waardebepaling tot hypotheekadvies, wij begeleiden u in het hele proces. Alle expertise onder één dak, dat is wel zo handig!

Ontdek onze werkwijze

Types

Van de 1 woningen in dit project is er nog 1 beschikbaar.

Dikkertje Dap - Vrijstaande woning

Vrijstaande woning

Van € 659.000,- tot € 659.000,- v.o.n.

168 tot 168 m²
5 kamers

Huis Oppervlakte Kamers Prijs Status
Dikkertje Dap 0ong KAPELLE 168 m² 4 Koopsom: € 659.000,- v.o.n. beschikbaar

Kaart

Fotos

Contact

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact op via onderstaand formulier.

  *

  *

  *

  *

  Aanvullende opties  AVG *