Edisonpark

Vlissingen
In verkoop

Omschrijving

Wonen en werken in het EdisonPark Vlissingen.

Deze woon-/ werkkavels zijn gelegen aan het Kanaal door Walcheren. Geniet van het altijd boeiende schouwspel van binnenvaartschepen en plezierjachten die hier passeren. Op deze locatie is het meer dan riant wonen en ondernemen.

Daarnaast ligt EdisonPark aan de N661 dat direct ontsluit op de A58. Ook het centrum van Vlissingen met de fameuze boulevard, het strand en alle voorzieningen ligt op korte afstand.

Veel ondernemers zijn hier reeds neergestreken en zijn te spreken over de aantrekkelijke en dynamische woon- en werkomgeving! De bijzonder royale grondkavels, het water en uiteraard de directe aansluiting met de A58 maken wonen en werken in EdisonPark bijzonder aantrekkelijk.

Het centrum en alle nautische aspecten die de stad Vlissingen zo aantrekkelijk maken, vindt u binnen handbereik. Tegen het EdisonPark aan ligt de ambitieuze Kenniswerf waar onder meer DOK41, SCALDA, Hogeschool Zeeland en hoogwaardige kennisbedrijven en -instellingen deel van uit maken.

Op deze kavels dient een opstal gerealiseerd te worden waarbij 30% van het vloeroppervlak ten behoeve van de bedrijfsactiviteit is en 70% van het vloeroppervlak bestemd is voor wonen. Het ontwerp van het opstal dient te voldoen aan het beeld-kwaliteitsplan welke is opgesteld door Gemeente Vlissingen. De aannemerskeuze is vrij.

Genoemde vraagprijs is exclusief BTW.

Lees de volledige omschrijving

Ga voorbereid op pad

Van waardebepaling tot hypotheekadvies, wij begeleiden u in het hele proces. Alle expertise onder één dak, dat is wel zo handig!

Ontdek onze werkwijze

Types

Van de 3 woningen in dit project zijn er nog 2 beschikbaar.

Edisonpark - Woon-/ werkkavel

Woon-/ werkkavels

Van € 234.223,- tot € 281.585,- v.o.n.

0 tot 0 m²
0 kamer

Huis Oppervlakte Kamers Prijs Status
Edisonpark – kavel 7 0ong VLISSINGEN 1.340 m² Vraagprijs: € 266.660,- v.o.n. beschikbaar
Edisonpark – kavel 10 0ong VLISSINGEN 1.415 m² Vraagprijs: € 281.585,- v.o.n. beschikbaar

Kaart

Contact

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact op via onderstaand formulier.

  *

  *

  *

  *

  Aanvullende opties  AVG *