Feel Good | Mortiere

Middelburg
Binnenkort in verkoop

Omschrijving

Feel Good is het harmonische onderdeel van Woonpark Mortiere, een prachtige jazzcompositie die een glimlach op ieders gezicht tovert. Hier woon je aan het park, kijk je uit op het park of leef je aan een gezellige straat of in een hofje. Door de aantrekkelijk variatie van woningen leven jong en ouder, singles, stellen en gezinnen – kortom iedereen – hier ontspannen samen. Dit gaan we in meerdere fasen verkopen en bouwen.

Het plan is duurzaam én komt op een van de mooiste plekjes in de wijk: in en aan het centrale park. En dan te bedenken dat je hiervandaan ook zo de natuur in fietst of wandelt. En heb je zin in een paar uurtjes strand? Je bent er zo. De natuur uit de omgeving vindt zijn weg in Feel Good. De groene daken op de bergingen, nestkastjes en insectenhotels nodigen dieren uit om hier gezond te leven. En om jou een zorgeloze, comfortabele toekomst te bieden bouwen we uitstekend geïsoleerde woningen met bodemwarmtepomp en zonnepanelen.

De voorbereidingen om Feel Good in verkoop te kunnen brengen zijn in volle gang. In het 3e kwartaal van 2022 ronden we de ontwerpfase af, zodat we in kwartaal 4 in verkoop kunnen. Het eerste half jaar van 2023 houden we ons bezig met de verkoop en zoals het er nu naar uitziet kunnen we in het 3e kwartaal van 2023 starten met de bouw van jouw woondroom. We streven ernaar in het 3e kwartaal van 2024 jou de sleutel te kunnen overhandigen.

Lees de volledige omschrijving

Ga voorbereid op pad

Van waardebepaling tot hypotheekadvies, wij begeleiden u in het hele proces. Alle expertise onder één dak, dat is wel zo handig!

Ontdek onze werkwijze

Kaart

Contact

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact op via onderstaand formulier.

    *
    *
    *
    *