Janneveste

Zierikzee
Binnenkort in verkoop

Omschrijving

Aan de Jannewekken, gelegen aan de rand van het historische stadshart van Zierikzee, worden twaalf duurzame patiowoningen gerealiseerd rondom een groen binnenhofje. Op deze plek was voorheen een drukkerij gevestigd, waardoor de unieke kwaliteiten van deze locatie ietwat verscholen bleven. Nu komen die juist in het volle daglicht te staan, want deze stijlvolle woningen bieden een van de weinige kansen om de ongekende charme van Zierikzee van zó dichtbij te beleven.
Binnen de Veste lijkt de tijd soms stil te hebben gestaan, terwijl alle moderne voorzieningen ruimschoots aanwezig zijn. Die combinatie maakt Janneveste tot een heerlijke plek voor iedereen die graag een mooie woonstap wil maken.

De patiowoningen van Janneveste worden gekenmerkt door hun stijlvolle karakter, dat het comfort van duurzame nieuwbouw verenigt met een vleugje historie. In de keuze voor gevelvormen, materialen en kleuren heeft de architect zich laten inspireren door de omringende monumentale gebouwen. De indeling is echter volstrekt eigentijds en klaar voor de toekomst, in welke levensfase dan ook. Voeg daar de heerlijke ommuurde tuinen en het binnenhofje aan toe, en het beeld is helder: dit is een unieke kans voor iedereen die Zierikzee een warm hart toedraagt.

De woningen worden in drie verschillende typen opgeleverd, die qua uitstraling heel verschillend en dus herkenbaar zijn. De woonoppervlakte varieert van 104 tot bijna 150 m2. Alle woningen beschikken over een badkamer-en-suite op de begane grond en een optionele tweede badkamer op de verdieping. Dat geeft een heerlijk gevoel van luxe, en vanwege de combinatie met minimaal drie slaapkamers ook alle ruimte om te leven. Het grootste woningtype heeft zelfs vier slaapkamers en een grote tuin met veel privacy, dus ook gezinnen vinden hier een heerlijke buitenplaats, midden in de stad.

Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Schrijf dan in voor de nieuwsbrief.

Lees de volledige omschrijving

Ga voorbereid op pad

Van waardebepaling tot hypotheekadvies, wij begeleiden u in het hele proces. Alle expertise onder één dak, dat is wel zo handig!

Ontdek onze werkzijze

Kaart

Fotos