Handelspoort 3

4538BN TERNEUZEN Verhuurd
184 m² oppervlakte

Omschrijving

Te huur
Kantoorruimte van circa 184 m² op de begane grond van een kantoorpand gelegen op het bedrijventerrein Handelspoort Zuid in Terneuzen. De ruimte bestaat uit verschillende kantoorkamers en een kantoortuin met eventuele baliefunctie. Tevens beschikt het over een eigen entree, pantry/kantine, toiletgroep en berging. Er zijn 5 parkeerplaatsen beschikbaar op eigen terrein.

Ligging en bereikbaarheid
Het bedrijventerrein Handelspoort Zuid ligt op 30 tot 45 minuten van belangrijke Vlaamse steden zoals Gent, Brugge en Antwerpen en heeft optimale verbindingen richting België, de Zeeuwse eilanden, Brabant en de Randstad. Verder grenst het aan de belangrijkste interregionale verbindingsweg N62, de verbinding op het tunneltracé (Sluiskiltunnel / Westerscheldetunnel).

Bestemming
Het pand valt binnen bestemmingsplan 'Oostelijke Kanaaloever' van de Gemeente Terneuzen met als aanduiding 'Bedrijven Terrein A'. De hiervoor aangewezen gronden zijn bestemd voor:
a.bedrijven, voor zover deze voorkomen in:
- ter plaatse van het besluitsubvlak 'Bedrijventerrein - A van categorie 2': bedrijven uit categorie 2 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten 'gezoneerd industrieterrein';
- ter plaatse van het besluitsubvlak 'Bedrijventerrein - A van categorie 2 - 3.1': bedrijven uit categorie 2 tot en met categorie 3.1 van Staat van Bedrijfsactiviteiten 'gezoneerd industrieterrein';
- ter plaatse van het besluitsubvlak 'Bedrijventerrein - A van categorie 2 - 3.2': bedrijven uit categorie 2 tot en met categorie 3.2 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten 'gezoneerd industrieterrein';
Energielabel
Label C; geldig tot 16 mei 2027

Voorzieningen
- Eigen entree;
- Airconditioning;
- Verwarming middels radiatoren;
- Systeemplafond met geïntegreerde verlichtingsarmaturen;
- Toiletgroepen;
- Eigen pantry met koelkast;
- Alarminstallatie;

Huurprijs
€ 23.000,- per jaar exclusief BTW en servicekosten.

Servicekosten
Er zijn geen servicekosten van toepassing. Nutslasten worden door huurder zelfstandig voldaan.

Huurbetaling
De huurpenningen dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

Huurperiode
In overleg.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks "CPI-Alle Huishoudens" (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Een garantie ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief voorschotten servicekosten en B.T.W.

Omzetbelasting
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheden om te opteren voor BTW-belaste verhuur.

Oplevering
In onderling overleg

Huurovereenkomst
Model ROZ-kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, aangevuld met enkele aanpassingen van verhuurders zijde.

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van "Handelspoort 3 te Terneuzen". De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Faasse & Fermont geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Lees de volledige omschrijving

Overdracht

Status Verhuurd
Aanvaarding in overleg

Bouw

Type Kantoorruimte
Bouwjaar 1994
In aanbouw Nee

Kantoorruimte

Oppervlakte 184 m²
Ligging Bedrijventerrein
Aantal 5
Aantal niet overdekt 5
Aantal verdiepingen 1
Voorzieningen Kabelgoten, kamerindeling, pantry, systeemplafond, te openen ramen, toilet, verwarming, airco
In units vanaf 184

Locatie

Ligging Bedrijventerrein

Energie

Energielabel C

Niet gevonden wat u zocht?

Faasse & Fermont kan u adviseren en ondersteunen bij het vinden van een geschikt pand.

Meer informatie
Meer informatie 0113-250555
Deel dit bedrijfspand

Kaart

Meer informatie?

Neem vrijblijvend contact op via onderstaand formulier.

    *

    *

    *

    *