Innovatieweg 2C

HOEK
Huurprijs: € 135,- per vierkante meter p.j. (21% BTW)

Omschrijving

Aan de rand van Terneuzen, direct bij de zuidelijke uitgang van de Westerscheldetunnel op het Maintenance Value Park (MVP) te Terneuzen, gelegen kantoorruimte. De aangeboden ruimte is onderdeel van een bedrijfsverzamelgebouw en wordt aangeboden door de huurder van de ruimte ten behoeve van onderhuur of een indeplaatsstelling. Het gebouw ligt vlakbij een van de toegangen tot de site van DOW. Het bedrijventerrein MVP is bedoeld om bedrijven te huisvesten die een link hebben met de procesindustrie in de regio zoals onderhoudsbedrijven/adviseurs/engineers. In het gebouw is reeds Applus gevestigd.

Bereikbaarheid
De locatie is zeer goed met de auto bereikbaar via de Westerscheldtunnel met aansluiting op het Belgische wegennetwerk en Midden-Zeeland, A58, via de N-62. Er is een busverbinding op 250 meter afstand.

Afmeting:
Kantoorruimte op de begane grond van ca. 259 m2 VVO en op de eerste verdieping van ca. 528 m² VVO

Voorzieningen
Het bedrijfsverzamelgebouw is casco+ opgeleverd met plafonds met LED-verlichting (500 lux), klimaatinstallaties (VRF-systeem met warmtepomp), 5 toiletten en een MIVA-toilet, pantry en kabelgoten met elektrapunten. Bij de entree is een video-intercominstallatie met beltableau, een individuele meterkast, een personen lift en een centraal trappenhuis. De ruimtes zijn als 1 grote open ruimte afgewerkt met glad afgewerkte wanden die gesausd zijn.
Op het buitenterrein zijn 32 eigen parkeerplaatsen aanwezig.

Huurprijzen per jaar excl. BTW
Kantoorruimte : € 135,- per m²;
Parkeerplaats: € 310,- per parkeerplaats.

Servicekosten
De huurovereenkomst betreft een triple net huurovereenkomst. Dat wil zeggen dat de kosten van onderhoud, verzekeringen, belastingen en alle andere gebouw gerelateerde kosten niet inbegrepen zijn in de hierboven genoemde huurprijzen.

Huurbetaling
De huurpenningen inclusief BTW dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per kwartaal.

Huurperiode
In nader overleg overeen te komen.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op 1 oktober na ingangsdatum huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidstelling
Betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief BTW.

Oplevering
In onderling overleg.

Huurovereenkomst
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model dat door de Raad van Onroerende Zaken is vastgesteld op 30 januari 2015, met bijbehorende Algemene Bepalingen met diverse aanpassingen aan (onder-)verhuurders zijde.

Bijzonderheden
Verhuur geschiedt onder voorbehoud van definitieve goedkeuring (onder-)verhuurder.

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van "Innovatieweg 2c" te Hoek. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Makelaardij Faasse & Fermont BV geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 135,- per vierkante meter p.j. (21% BTW)
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Type
Kantoorruimte
Soort bouw
bestaande bouw
Bouwjaar
2020
Onderhoud binnen
uitstekend
Onderhoud buiten
uitstekend
Energielabel
A

Locatie

Ligging
kantorenpark
Snelweg afrit
1000 m - 1500 m
Bushalte
< 500 m

Kantoorruimte

Oppervlakte
787 m²
Perceelopp.
9.925 m²
Verdiepingen
2
Voorzieningen
Kabelgoten, Liften, Pantry, Toilet
In units vanaf
259
Turn key
nee

Parkeren

Niet overdekt
32
Prijs niet overdekt
€ 310,-

Foto's

Innovatieweg 2CInnovatieweg 2CInnovatieweg 2CInnovatieweg 2CInnovatieweg 2CInnovatieweg 2CInnovatieweg 2CInnovatieweg 2CInnovatieweg 2CInnovatieweg 2CInnovatieweg 2CInnovatieweg 2CInnovatieweg 2C

Kaart

Interesse?