Makelaar Zeeland

Bent u op zoek naar een makelaar in Zeeland? Makelaardij Faasse & Fermont helpt u met de verkoop van uw woning tussen Goes en Middelburg en de regio daaromheen. Kijk op deze kaart waar wij actief zijn met onze makelaardij. Naast woningen beheren en bemiddelen we ook voor kantoor en bedrijfspanden.

Faasse & Fermont – uw makelaar in Zeeland

Sinds 1990 bedienen wij de markt in Zeeland. Ons team is sinds de oprichting in dan ook flink gegroeid. Hierdoor hebben we veel verschillende specialisaties in huis. De meeste van onze medewerkers zijn ervaren en gecertificeerd als:

 • Register makelaar
 • Register taxateur
 • Financieel adviseur
 • Hypotheekadviseur
 • Verzekeringsadviseur
 • Bedrijfsmakelaar

Natuurlijk zouden wij nergens zijn zonder onze enthousiaste binnendienst collega’s, die de makelaars zo goed mogelijk ondersteunen en vaak het eerste contact met u hebben. Bel hen gerust met een vraag: zij zijn overal van op de hoogte.

Persoonlijk en op maat gesneden advies

De woningmarkt verandert voortdurend. Soms hebben we te maken met tijden dat het grootste probleem is dat huizenkopers hun oude huis niet kunnen verkopen en met twee hypotheken blijven zitten. En soms gaan de huizen als warme broodjes over de toonbank, maar zijn er weer andere problemen. Dan spelen vragen als; Krijgt de koper zijn of haar financiering wel rond? Of, als u zelf die geïnteresseerde koper bent, krijgt u wel een hypotheek? En als u die wel krijgt: beslist u niet te overhaast?

Voor een particulier zijn al die ontwikkelingen vaak niet bij te houden. Als makelaar in Zeeland weten wij altijd van de hoed en de rand. We houden de marktbewegingen nauwkeurig in de gaten en passen daar ons advies op aan. Uw persoonlijke omstandigheden spelen uiteraard ook mee. Samen met u kijken we welke hypotheek, verzekering of woonvorm het beste bij u past.

Voor de zakelijke markt adviseren wij ook over:

Als uw makelaar in Zeeland zijn wij op de hoogte van alle milieu- en bouwbepalingen die hier gelden.

Contact Faasse & Fermont

Ons kantoor bevindt zich aan de Frans den Hollanderlaan 12 in Goes. Wanneer u wilt dat we naar u toe komen, maken wij graag een afspraak. Bel hiervoor naar 0113 250 555 of neem contact op via onderstaand formulier. We zien u graag bij Faasse & Fermont, uw makelaar in Zeeland.

Contact

  *

  *

  *

  *

  Aanvullende opties  AVG *