Makelaars Middelburg

Faasse & Fermont makelaars in Middelburg zijn actief voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Wij bemiddelen bij zowel de aankoop als de verkoop van onroerend goed. Tevens beheren we zakelijke objecten en adviseren we over hypotheken en verzekeringen waardoor u voor al uw onroerend goed zaken bij ons terecht kan.

Faasse & Fermont – makelaars in Middelburg en omgeving

Middelburg is de Zeeuwse hoofdstad, die zich kenmerkt door een pittoresk stadsgezicht met geveltjes, water en veel groen. Uw nieuwe huis, kantoor of winkel zou hier in Middelburg kunnen staan. Bekijk alvast de mogelijkheden voor het huren van een bedrijfspand of de aankoop van een bestaande woning.

We zijn ook actief betrokken bij verschillende nieuwbouwprojecten. Kijk hier voor ons actuele aanbod nieuwbouwwoningen.

Dienstverlening

Faasse & Fermont makelaars in Middelburg zijn uw belangrijkste schakel bij de aankoop, overdracht en beheer van onroerend goed.

Onze makelaars en binnendienstmedewerkers zijn specialisten die zich voortdurend blijven ontwikkelen. U kunt daarom bij ons terecht voor:

 • de aan- of verkoop van uw woning
 • waardebepalingen en taxatie van uw woning
 • begeleiding bij aankoop van nieuwbouwwoningen
 • verkoop van nieuwbouwprojecten
 • verkoop en verhuur van bedrijfsobjecten
 • aankoop en aanhuur van bedrijfsobjecten
 • advies en begeleiding bij onroerend goed investeringen
 • taxaties van bedrijfsonroerendgoed
 • hypotheken en verzekeringen

Gevalideerde woning taxaties

Bij Faasse & Fermont makelaars in Middelburg krijgt u uiteraard ook een gratis waardebepaling van uw woning bij het vrijblijvende kennismakingsgesprek. Daardoor kan u bepalen of een eventuele verkoop aantrekkelijk is.

Voor een hypotheek is echter een taxatierapport vereist, dat aan verschillende eisen moet voldoen. Het is immers belangrijk dat een dergelijk rapport volkomen objectief is en zich aan de wettelijke normen houdt. Het keurmerk van het NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut) garandeert dit door personen en instanties die het keurmerk van de NWWI dragen, streng te controleren.

Al onze makelaars voor Middelburg mogen een wettelijk gevalideerd taxatierapport opstellen. U vindt daarom ook onze registratie in de database van de NRVT (Nederlands Register Vastgoed Taxateurs).

Faasse & Fermont – Makelaars Middelburg

Ons makelaarskantoor bevindt zich op de Oostperkweg 3 in Middelburg. Waar onze medewerkers u graag onze portefeuille huizen en zakelijk vastgoed in Middelburg laten zien. Wanneer u wilt dat we naar u toe komen, maken wij graag een afspraak. Bel hiervoor naar 0113 250 555 of neem contact op via onderstaand formulier.

Contact

  *

  *

  *

  *

  Aanvullende opties  AVG *